I EN KLASSE FOR SEG SELV: Oppegårds J16 har mildt sagt en vanvittig imponerende merittliste bak seg det siste året. Sist ut var seier i Ski Cup. Fantastisk!

Gulljentene til topps igjen

Ingenting kan stoppe Oppegårds J16. I helgen vant de Ski Cup!

Publisert

Oppegård J16 fortsetter å vinne håndballcuper. Nylig gikk de til topps i Skjægårdscupen, og I helgen gikk de helt til topps i Ski Cup, der de knuste Hundvåg fra Stavanger hele 23-11 i finalen!

De aller beste J16-lagene i Norge var representert i denne cupen.

Bra i innledningen

Oppegårdjentene startet med å vinne de tre innledende kampene mot hhv Kjelsås (23-11), Hånes (32-16) og Glassverket (34-6).

Sistnevnte er ny rekord for laget med 28 pluss-mål.

GULLJENTER: Her ser du J16 rett før de skal i aksjon i finalen i Skihallen.

Valset over

I 1/8 finalen møtte de gulkledde Gneist fra Bergen. Det ble en grei seier 20-14. Videre slo de Kjelsås (21-16) og Byåsen (15-12) i kvart og semien.

Felles for alle delfinalene var at Oppegård gikk ut i et voldsomt tempo og skaffet seg en solid ledelse som de cruiset på resten av kampen.

I finalen ledet de 14-4 til pause over Hundvåg! I 2. omgang økte de ledelsen ytterligere med to mål til 23-11.

Nye spillere

STJERNE: Julie Hattestad ble kåret til banens beste.

Oppegård har forsterket stallen med fem nye spillere fra Kolbotn og Nordstrand. Når samspillet setter seg utover sesongen, blir jentene ennå mer treffsikre både i angrep og forsvar.

Julie Hattestad (01) ble forøvrig kåret til banens beste.