HJEDRET: Jacob Lykke Nygaard ble under  OIs årsmøte hedret for sin utrettelige innsats for håndballen.
HJEDRET: Jacob Lykke Nygaard ble under OIs årsmøte hedret for sin utrettelige innsats for håndballen.

Håndball-Jacob hedret av OI

Mangeårig innsats og et utallig antall timer i håndballhaller ble satt pris på under OIs årsmøte.

Publisert

Flere ble hedret under årets årsmøte i OI nylig. Du har tidligere lest at Borghild Holtedahl i turn- og barn-gruppen ble kåret til årets administrative OI'er, men hun var ikke den eneste som ble hedret under årsmøtet.

Erfaren

Også Jacob Lykke Nygaard fikk sin velfortjente heder og ære. Denne mannen "bor" tidvis nærmest i håndballhaller i hele Norge, og er en ivrig håndballfar, støttespiller og person som holder i tråden i hele håndballgruppen.

Les også: Turn- og barn-Borghild hedret av OI

For dette fikk også ha årets OI'er.utmerkese under årsmøtet.

Dette sa juryen

I juryens begrunnelse stod følgende: 

Prisen går til en som har vært med i mange år. Vedkommende har lagt ned ett imponerende styrearbeid i gruppen, og innehatt flere roller. Styrearbeidet har blitt mer profesjonalisert og gode rutiner er etablert. Gruppen slet tidligere med svak økonomi og var på ett tidspunkt nærmest «konkurs».

God kostnadskontroll og stram drift har gjort at tapet er hentet inn og gruppen i dag har en solid økonomi, der midler er satt av til å sikre god drift og aktivitet i årene som kommer. Han har også bidratt til å legge forholdene til rette slik at bl.a.de eldste lagene har oppnådd resultater lagt over forventet av en klubb som Oppegård. Oppegård Håndball er en klubb som dominerer på øverste nivå i Norge i jenter 16 til 20 års klassen. 

NB! Oppegård Avis gratulerer Jacob med utmerkelsen! Den er mer enn fortjent, og takk for innsatsen for idrettslaget!

Powered by Labrador CMS