MASSE MORO I VENTE: Blir man bitt av fotball-basillen har man masse moro i vente.

Fremtidens fotballjenter inviteres til lærkule-lek

I Kolbotn IL florerer det av dyktige fotballspillere på jentesiden. Nå ønsker Kolbotn Fotball Kvinner alle jenter født i 2017 velkommen til oppstarts-treninger på selveste Sofiemyr Stadion.

Publisert

Jentefotball er heldigvis ikke noe det tas lett på i Kolbotn IL, verken topp eller bredde. Hvert eneste år yngles det frem flotte fotball-representanter fra yngre avdelinger i klubben, noe som i år har ført til at det er rekordmange unge, lokale jenter i A-stallen.

Langt fra alle kommer så «langt», og de første årene handler det aller meste om lek og moro på fotballbanen. Nå står en ny årgang på tur inn i Kolbotn IL, og denne gangen er det 2017-årgangen som ønskes velkommen til sine første treninger.

De aller første treningene vil være på selveste Sofiemyr stadion, fra kl. 17.00-18.00 på følgende dager:

Torsdag 1. juni

Torsdag 8. juni

Torsdag 15. juni

Påmelding gjøres på deltager.no (trykk på lenke eller søk på Kolbotn)

SOFIEMYR STADION: Her skal de første treningene for 2017-kullet gjennomføres.

Fokus på lek

Fokus på treningene er lek, moro og inkludering, og oppstartstreningene gir en liten forsmak på å spille fotball. Fra Kolbotn Fotball Kvinner kommer A-lags spillere, Stian Solbakk (breddeansvarlig, akademi- og J14-trener) Oliver Stronach Nathan (keepertrener A-laget, akademi- og U15-trener) Vetle Vangstuen (A-lagstrener) og til og med noen fra styret i klubben.

– Vi stiller med alt av utstyr som trengs på treningene. Så alt dere trenger å huske er godt humør og god innsats, forteller styremedlem Klaus Eriksen, til Oppegård Avis.

Etter treningene vil jentene få saft og litt frukt.

Trenger ivrige foreldre

Onsdag 24. mai klokken 18.00, vil det være et oppstartsmøte for foreldre på klubbhuset. Her vil det bli gitt informasjon om planene og opplegget for 2017-kullet. For at klubben skal kunne gi et så godt tilbud som mulig, er de nødvendigvis helt avhengige av at en flokk ivrige foreldre er med rundt jentene og stiller som trenere og lagledere.

– Vi gleder oss masse til å komme i gang med et nytt kull, sier Eriksen.

Har du spørsmål så ta kontakt med: Stian Solbakk på stian.solbakk@kolbotnil.no eller 908 62 243.

Powered by Labrador CMS