BOLLESUKSESS: For noen år tilbake begynte «Lunsjen» å selge noen kaloribomber av noen kanelboller hver fredag. Til tider har det vært kø utenofr lokalene på Skiveien nettopp på bollefredagene. Her poserer Tom Østby (til venstre) og Kjetil Strand Danielsen med bollene.

Solgte bedriften

- Har lyst til å utvide tilbudet, sier den nye eieren av Lunch & Catering på Skiveien.

Familiebedriften er solgt til Espen Gryt som driver den hakket mer kjente Elvebredden Catering i Oslo, skriver Østlandets Blad (+).

Far og sønn Ingar og Tom Østby har i 25 år drevet den etterhvert så tradisjonsrike bedriften som lokalt er mest kjent som «Lunsjen». Før jul ble selskapet lagt ut til salgs og i april var det klart for overtakelse.

5 millioner

Lunch & Catering har de siste årene omsatt for ca. 5 millioner kroner. Foruten cateringen er selskapet kjent for ferdigsmurte baguetter og ikke minst kanelbolle-salget fredager.

De nye eierne Elvebredden lager også tradisjonell cateringmat, men selskapet er også totalleverandør til fest, inkludert tjenester som servitører, DJ, blomster, dørvakt og så videre. Selskapet omsatte for 20 millioner kroner i 2021, men er en del av Culinary Holding-systemet som ifølge egne hjemmesider omsetter for 50 millioner kroner.

BLIR I BUTIKKEN: Tom Østby fortsetter i Lunch & Catering - som ansatt.

Ferdigmiddag?

Gryt har ingen umiddelbare planer om forandringer hos Lunch & Catering. Bedriftsnavn og profilering består.

– Jeg ønsker å gi kundene det de har fått, og jobbe for å videreutvikle det som er. Noen utskiftinger på menyen kan det bli. I tillegg til cateringen, har de utsalg av baguetter her. Det tilbudet har jeg lyst til å utvide med mer av alt annet godt vi lager her, kanskje også med ferdigmiddager, skisserer han ovenfor ØB (+).

Tom Østby skal forsette å jobbe i bedriften.

Powered by Labrador CMS