MYE BESØKT: Karaokebaren på O`Learys er svært populær i helgene. Bestill rom online i forkant, så sikrer du din egen scenetid. På bildet: Marlene Röber og Arthur W. A. Barthold, begge O´Learys-ansatte fra Oppegård. Alle foto: Eskil Bjørshol

Dette er kommunens største karaokehits

Karaoke-feberen herjer på Kolbotn! Vi har tatt tempen og funnet ut hvilke låter som er mest populære når oppegårdinger vil briefe med gullstrupene.

Publisert Sist oppdatert

På O`Learys på Kolbotn Torg har det siden desember vært mulig å booke to private karaokerom, og i følge Peter Willman, venue manager på Olearys Kolbotn, er det mange som har benyttet seg av tilbudet.

Men hva er populært og ikke? Vi har tatt tempen på karaokefeberen i Oppegård og laget en svært høytidelig rangering av de 10 mest populære låtene folk vil bryne seg på.

Top 10 karaokelåter i Oppegård: Er vinneren den du trodde?

Her er lista over Oppegårds Top 10 karaokelåter

På oppfordring fra Oppegård Avis har Peter Willman skrapt sammen en liste over de Top 10 mest spilte låtene i karaokerommene på Kolbotn Torg.

Ble den slik du trodde?

  1. Shallow, Bradley Cooper, Lady Gaga
  2. Bohemian Rhapsody, Queen
  3. I want It That way, Backstreet Boys
  4. Dancing Queen, ABBA
  5. 1944 (eurovision 2016), Jamala
  6. Baby, Justin Bieber, Ludacris
  7. Umbrella (Duet), Rihanna, Jay-Z
  8. Don`t Stop Believin`, Journey
  9. Wannabe, Spice Girls
  10. Breaking Free, High School Musical

Mye besøkt

Karaokerommene er mye besøkt. Higer du etter å vise frem ditt talent, eller mangel på et sådan, så tipser Willman om at det er lurt å gå inn og booke på forhånd, i hvert fall i helgene, for da blir det fort fullt, sier han.

– Det blir flere og flere som kommer. Nå som tilbudet er blitt mer kjent, så renner det inn bookinger, forteller Willman.

Tilbudet er der for øvrig hele uka, fra det åpner til det stenger, sier Willman.

NB: Enkelte medlemmer av Oppegård Avis-redaksjonen har vært innom dette tilbudet, faktisk opp til flere ganger. Vi beklager de ulempene dette medførte for andre gjester...

Powered by Labrador CMS