SATTE FYR PÅ KVELDEN: Et karaoke-følge fikk onsdag ettermiddag satt følelsene i sving på O´Learys. Syngingen endte med klage.

Skulle feire opptur - fikk karaokeklage

O´Learys-gjest fikk nok av brøling til klassikere fra The Doors, Guns ´n Roses og The Rolling Stones.

Publisert

Onsdag ettermiddag gikk det «hardt for seg» i et av karaoke-rommene på sports-restauranten O´Learys på Kolbotn Torg. Et velkjent lokalt firma var tidlig ute for å feire, og hadde overvurdert både egne sangstruper og andre gjesters fascinasjon for det som høyst sannsynlig var «uaktsomt drap» på noen av historiens største hits.

I løpet av noen intensive timer, ja, for de nøyde seg ikke med bare én time, ble perler som «Light my fire» av The Doors, «Æ e norlænning æ», TOTOs «Africa» og ikke minst monsterlåten «Sweet Child O´ Mine» forsøkt levert med maksimal innlevelse.

Siden karaokerommene på O´Learys (dessverre) ikke er lydtette spredte en god del av lyden seg ut i resten av restauranten.

GOD STEMNING: De syngende gjestene var i særdeles godt humør og ikledd morsomme hatter av ulik karakter.

Fikk klage

Ifølge en av de ansatte på restauranten var det spesielt én gjest som reagerte.

– Det stemmer at det kom en tydelig klage fra én av våre gjester. Det er for så vidt forståelig. Normalt sett er ikke dette noe problem, men i motsetning til de fleste som prøver seg på karaoke, valgte denne gjengen å konsekvent skru mikrofonvolumet opp. I ettertid kan man nok konkludere med at det var en feilvurdering, sier den O´Learys ansatte med et bredt smil.

Tar selvkritikk

Gamle Oppegård er riktignok et lite sted hvor rykter går fort, men årsaken til at Oppegård Avis så bastant kan konkludere med at ulydene stammet fra et «velkjent lokalt firma», er at det i denne saken er nettopp oss som er de skyldige.

Ansvarlig redaktør Thomas Witsø-Bjølmer tar saken på største alvor og lover å ta grep.

– Her legger vi oss paddeflate. Vi trodde vi holdt et betydelig høyere nivå når det gjelder sang, men det gjør vi tydeligvis ikke. Jeg kommer umiddelbart til å sende et par av «verstingene» på kurs, og det inkluderer meg selv.

Det er ikke første gang Oppegård Avis overvurderer egne karaoke-evner, og sannsynligvis ikke den siste, men vi beklager likevel å bokstavelig talt ha forsuret kvelden til våre medgjester.

Powered by Labrador CMS