PRESENTERT I PARIS: Med dette bildet avslørte Paris Saint German at de har sikret seg signaturen til Karina Sævik.
PRESENTERT I PARIS: Med dette bildet avslørte Paris Saint German at de har sikret seg signaturen til Karina Sævik.

Fra Kolbotn til Paris

Etter 4 år i Kolbotn-drakta er Karina Sævik nå klar for nye utfordringer i storklubben Paris Saint-Germain!

Publisert

– Det er litt trist å ha spilt min siste kamp for Kolbotn, men jeg har hatt det veldig fint den tiden jeg har vært her. Jeg har lært mye og utviklet meg mye, så jeg ser tilbake på denne tiden med glede, sier Karina Sævik i en melding lagt ut på nettsidene til Kolbotn kvinnefotball. 

Sævik kom til Kolbotn sommeren 2015 og står med 93 kamper og 33 mål for klubben. Spesielt det siste året har jenta fra Kopervik tatt store steg, og hennes ekstremferdigheter og målteft har vært med på å bidra til en god vårsesong for laget. Tidligere i vårt scoret hun blant annet et fantastisk mål mot sin gamle klubb Avaldsnes. En scoring som gikk sin seiersgang i sosiale medier.

Hennes prestasjoner ga henne plass i VM-troppen og nå er hun altså klar for den europeiske storklubben.

– Det føles helt sykt å ha signert for PSG! Det blir et nytt land, ny kultur og nytt sett å jobbe på. Jeg må bare prøve å tilpasse meg så fort som mulig.

– Jeg kom til Kolbotn da jeg var 19 år, og det å være her har betydd mye for min utvikling. Trenerne har latt meg spille mye hele veien, og i litt forskjellige posisjoner, og det har vært med på å gjøre meg til de spilleren jeg er i dag, sier Karina Sævik. 

Powered by Labrador CMS