GJØR ALT KLART: En viktig del av en utstilling er at bildene er montert riktig. Oppegård Kunstforening har et dyktig team som har gjort denne jobben i mange år. Utstyrt med regnekunster, elektronisk vater, hammer og spiker sørger Bjørn Gunnerud, Tore Stensrud og Terje Didiriksen for at de besøkende får best mulige opplevelser når de besøker utstillingen i Kolben galleri.

Fire kunstnere – fire uttrykk

Oppegård kunstforening inviterer til ny utstilling som åpner i Kolben galleri tirsdag 9. mars.

Publisert

«Fire kunstnere – fire uttrykk» er tittelen på vår nye utstilling i Kolben galleri. Fra 9. mars til 7. april kan du studere bilder skapt av fire kunstnere med uttrykk og teknikker som spenner over en stor skala, sier styreleder Lars Kleivan i Oppegård kunstforening.

Han sier inngangen til galleriet er gjennom barneavdelingen i biblioteket i andre etasje i Kolben kulturhus. Galleriet er åpent i bibliotekets åpningstider, fra klokken 11:00 til 19:00 mandag til torsdag og fra klokken 11:00 til 15:00 fredag og lørdag.

INVITERER ALLE: Styreleder Lars Kleivan i Oppegård kunstforening inviterer alle til å oppleve en ny utstilling i Kolben galleri.

– På grunn av pandemien blir det ikke en formell åpning, men du kan studere bildene i Kolben galleri i ro og fred i hele utstillingsperioden, sier Kleivan.

Disse stiller ut

Kunstnerne Elisabeth Juell, Tone Afdal, Inger Marie Søyland og Stine Vogt hadde nylig utstilling i Vestby kunstforening. Et utvalg fra denne utstillingen er nå montert på veggene i Kolben galleri.

– Vi kan trygt si at er dette er en variert og mangfoldig utstilling. Noen verk er abstrakte, noen figurative og i noen ser du menneskelige former. Noen motiver er lekne og dyr spiller hovedrollen. I andre bilder kan fargeglade henrykkes av en symfoni av farger, sier Lars Kleivan.

Elisabeth Juell er både tekstil- og billedkunstner. Både Juell, Afdal og Søyland veksler mellom grafikk og maleri. De samme tre har undervist i kunstfag.

Stine Vogt, som mange av våre lesere kjenner fra tidligere utstillinger i galleriet, maler gjerne i store formater. Vogt er kunstnerrepresentant i Oppegård Kunstforening. Hun er både bildekunstner, formidler av kunstfag og psykolog med tverrfaglig doktorgrad fra Universitetet i Oslo.

Powered by Labrador CMS