DEBUTERER: Rocke-Revyen byr på show i Kolben i november: Bak f.v.: Tom Andresen, Tor Linckert, Sara Siblini, Aleksander H. Hansen, Pål Asheim. Foran f.v.: Marianne S. Berg, Jonas Foss, Simen Brændshøi, Sigurd Dancke.

Ungdom og sosiale medier blir til fullspekket musikal

Når Rocke-Revyen debuterer i Kolben i november, blir det sammen med noen av de største danserne og sangtalentene Oppegård kan by på.

Publisert Sist oppdatert

Rocke-Revyen debuterer med show-musikalen «Forever Young» i Kolben den 6. november. Prosjektet er et samarbeid med Nina Dehle og 12 av hennes RAMP-dansere, og den originale musikal-staben fra Fløysbonn ungdomsskole, Liv Woldsnes, Øyvind Fjeldstad og Sigurd O. Dancke. Til sammen har de satt opp 25 Fløysbonnmusikaler.

Ungdom og sosiale medier

Musikalen handler om ungdom og sosiale medier.

– Når Emily oppdager et avslørende bilde på instagram av kjæresten Kenny sammen med andre jenter, skaper det store problemer i forholdet dem i mellom. Både venner og venninner blir involverte i ulike sladre-historier som dukker opp i kjølvannet av det opprinnelige bildet, skriver musikant, komponist og arrangør Sigurd O. Dancke fra Tårnåsen i en pressemelding.

Historien er en blanding av pop-musikk, show og dans. Bandet består av profesjonelle musikere fra The Beems, Jan Bøhler Band og Oppegård Janitsjar.

DANSER: RAMP danser til levende musikk når Rocke-Revyen debuterer: På bildet ser vi bakerst f.v.: Olivia H. Kvamsdal, Lara Aga Lombard, Aurora H. Brevik, Olivia Lunde og Linne Håseth. I midten f.v.: Emilie S. Johansen, Angelica W Kjellid, Iben Dehle-Ljungh, Pernille Juelsen. Foran f.v.: Mathilde D. Markussen, Maria Strige, Alessa L. Guttormsen.

Opptrådt på store scener

Danseren og musikal-artisten Nina Dehle har opptrådt på de største scenene i landet. Nå skal 12 av hennes RAMP- dansere på scenen i Kolben, og Dancke lover at de er et fyrverkeri på scenen.

– De formelig stråler ut i salen over å kunne opptre i øyeblikket sammen med ekte musikere og den levende musikken, reklamerer Dancke.

Alle snudde seg

Av skuespillere og sangsolister kan musikalen skilte med Marianne Sørensen Berg, en av få deltakere i årets The Voice hvor alle dommerne snudde seg på blind audition. Marianne har også en solo-karriere med nærmere 1 million streams på sosiale medier.

Dancke trekker også frem Sara Siblini som han omtaler som stjerneskuddet fra Libanon.

– Sara Siblini er en rendyrket artist, og hun er et av de største sang-talentene vi har i Oppegård. Hun har også vært med i Fløysbonnmusikalen i 2009 og 2010.

Som om ikke det var nok, har de også med seg Simen Brændshøi, nok en tidligere Fløysbonn stjerne fra 2010 som senere har spilt med flere kjente, norske musikere, Aleksander Hanssen, deltaker i årets Fløysbonnmusikal, og Jonas Foss som har opptrådt på store scener, bl.a. i Fredrikstad.

Siste tilskuddet i kulturlivet

– Rocke-Revyen er det siste tilskuddet til kulturlivet i Oppegård og vi satser på show, dans, fengende pop-musikk og aktuell dramatikk. Dette er vår debut-forestilling, og vi er spente på om det finnes publikum der ute som har lyst til å oppleve show-musikalen «Forever Young», sier Dancke, og kommer med en siste smakebit.

– Selvfølgelig får man høre tittelmelodien med Marianne og Sara som solister. Ikke minst Lars Christian Nordby som gjør den berømte, avsluttende synth-soloen på sin aerophon.

Powered by Labrador CMS