NYTTÅR I MARS: 2021 får en aldri så liten restart når Oppegård Janitsjar inviterer til nyttårskonserter i mars neste år. Dette bildet er fra årets konsert.
NYTTÅR I MARS: 2021 får en aldri så liten restart når Oppegård Janitsjar inviterer til nyttårskonserter i mars neste år. Dette bildet er fra årets konsert.

Nyttårskonserten utsettes til mars

Usikkerheten rundt koronautviklingen fører til at den tradisjonsrike konserten utsettes.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag 16. desember vedtok kommunestyret den nye koronaforskriften for Nordre Follo. Dette innebærer blant annet at det aller meste i kulturlivet holder stengt frem til 7. januar.

Dagen etter, fredag 8. januar, skulle Oppegård Janitsjar etter planen avholdt den første av en rekke nyttårskonserter den helgen.

– Vi ble ikke overrasket over at det ikke blir konserter i januar. Nå har vi satt opp nye datoer, og det blir konserter helgen 12.,13. og 14. mars. forteller prosjektleder Magne Braaten i Oppegård Janitsjar.

Alle som har kjøpt billetter i januar vil få en epost fra Kolben om utsettelsen, hvor alle får beskjed om at billettene er gyldig samme klokkeslett helgen i mars.

– Vi vil da gjennomføre nyttårskonsertene som planlagt, med Rein Alexander som gjesteartist. Tanken vår er at 2021 får en aldri så liten restart i mars, sier Magne Braaten.

Gleder seg

Gjesteartisten selv gleder seg masse til å bli bedre kjent med Oppegård Janitsjar.

– Det har vært veldig hyggelig med planleggingen så langt, og jeg ser frem til en strålende og morsom musikalsk kveld! Her blir det noe for enhver. Storslåtte perler, vakre ballader, morsomme innslag, allsang og noen italienske bravurnummer, sa Rein Alexander til Oppegård Avis tidligere i høst.

Normalt vil nyttårskonsertene ha to avdelinger med pause, men av smittevernhensyn vil denne bli droppet på konserten som nå altså avholdes i mars.

– Vi lager derfor en konsert på ca 1 time 20 minutter. Vi er likevel sikre på at publikum vil få valuta for pengene, sier Magne Braaten.

Powered by Labrador CMS