KLASSESPILLER: Midtbanegeneral Tonje Pedersen tegnet seg for to nye assist mot Arna-Bjørnar
KLASSESPILLER: Midtbanegeneral Tonje Pedersen tegnet seg for to nye assist mot Arna-Bjørnar

Knuste Arna-Bjørnar - nå venter Brann

Kolbotn ble minst et nummer for store for bergenslaget Arna-Bjørnar. Nå venter «storesøstrene» Brann.

Publisert Sist oppdatert

Søndagens toppserie-oppgjør mellom Kolbotn og Arna-Bjørnar ble grei skuring for hjemmelaget Kolbotn. Skjønt «hjemmelag og hjemmelag». Kampen måtte nok en gang spilles på lånebanen KFUM Arena, da Sofiemyr stadion fortsatt ikke er klar for spill.

Stopperkjempen Sara Hørte stanget inn 1-0 etter en meget presis corner fra Tonje Pedersen. Det er en setning vi har skrevet mange ganger tidligere, men det er like deilig hver gang.

Pedersen-assist igjen

Kolbotn hadde flere gode sjanser i løpet av omgangen, og spesielt toppscorer Ingrid Kvernvolden kunne, og burde, økt ledelsen.

I andreomgang fortsatte hjemmelaget trykket mot Arna-Bjørnars mål, og det gikk ikke lang tid før det ga uttelling. Emilie Hegg var iskald da hun fikk sjansen etter drøye 50 minutters spill, og trillet inn 2-0. Nok en gang på pasning fra Tonje Pedersen.

Flere mål ble det utrolig nok ikke, men 2-0 og tre poeng lar seg da høre. Når det i tillegg gjennomføres med stålkontroll, er det bare å begynne å glede seg til neste kamp.

VILL JUBEL: Emilie Hegg løp rett i armene til Tonje Pedersen etter at hun satte inn 2-0 til Kolbotn.
VILL JUBEL: Emilie Hegg løp rett i armene til Tonje Pedersen etter at hun satte inn 2-0 til Kolbotn.

Publikumskamp mot Brann

Da kommer ingen ringere enn Brann på besøk, fjorårets suverene seriemestere. Da skal Sofiemyr stadion innvies for sesongen og arrangementskomiteen har større planer enn normalt.

KOM PÅ KAMP!: 22. mai håper Kolbotn-damene å se deg på Sofiemyr stadion til en tøff kampm mot Brann.
KOM PÅ KAMP!: 22. mai håper Kolbotn-damene å se deg på Sofiemyr stadion til en tøff kampm mot Brann.

Målet er å samle masse publikum, store som små. Derfor har de da også linet opp en masse «godsaker» for store og små, i tillegg til det viktigste - selve kampen:

14:30 -15:30: Aktivitetsområde med ulike type konkurranser, hoppeslott, Disney Playmakers og utdeling av giveaways!

15:30: Felles inngang på stadion med Kolbotn-Garden og tribunekamp med Bataljonen sammen med maskot

16:00: KOLBOTN v. BRANN

16:45: Dekkgutta Challenge med dekk til en verdi av 25,000 kr i potten

17:00: 2. OMGANG

18:00: Autografskriving med A-lagsspillere fra Kolbotn og Brann.

Lover familiefest

Trener Aleksander Olsen gleder seg til å måle krefter mot et av Norges beste lag, og håper han og laget får hjelp fra tribunen.

– Nå skal vi endelig få spille hjemme der vi liker oss best, og det mot et av de aller beste lagene i ligaen. Det håper vi mange i lokalmiljøet har lyst å få med seg. Klubben har vært kjempeflinke til å legge til rette for et flott arrangement for hele familien, og vi skal prøve å gi folk god underholdning i 2 x 45, sier Olsen.

Gratis

Opptakten til kampen og selve kampen er for øvrig gratis for alle opp til 16 år. De neste dagene skal gladnyhetene spres i lokalmiljøet.

– Vi reiser rundt til klubber og miljøer og deler ut flyers og billetter i disse dager. Alle er hjertelig velkommen til folkefest og barnas dag på Sofiemyr, frister Olsen.

Kolbotn-damene har kommet greit ut av startblokkene i årets sesong og med seier i den utsatte kampen mot Avaldsnes, vil de blå-hvite for alvor melde seg på i topp-fire striden.

– Målet vårt før sesongen var topp fem, men det er ingen av oss som sier nei til å være involvert i kampen om topp-fire, smiler Olsen.

Powered by Labrador CMS