MÅTTE STOPPES: Kampen mellom Kolbotn og Røa på Sofiemyr stadion ble avbrutt etter 30 minutter på grunn av overvann på banen.

Måtte stoppe Toppserien-kamp

Lørdag måtte Toppserien-kampen mellom Kolbotn og Røa avbrytes etter 30 minutter på grunn av overvann. De siste 60 spilles på mandag.

Publisert

Kolbotn IL fikk en drømmestart på hjemmekampen mot Røa på lørdag og ledet 2-0 før kvarteret var spilt. Røa kjempet seg tilbake i kampen og utlignet til 2-2 minutter senere.

Men etter 30 minutter hadde dommeren fått nok av det våte underlaget. men Kolbotn gjorde seg klare til å slå inn en corner ble kampen avblåst på grunn av den klissvåte banen.

Dermed måtte spillerne tusle av banen og publikum reise hjem.

Starter med Kolbotn-corner

Slike hendelser skjer veldig sjelden, men det er utformet rutiner på hva som skal gjøres videre. Kampen skal forsøkes å gjenopptas så fort som mulig, og i dette tilfellet betyr det at kampen mot Røa gjenopptas mandag kl. 1800.

Det er kun de siste 60 minuttene som skal spilles og kampen starter med andre ord med corner til hjemmelaget. Dessuten er det er krav om at de samme elleve må være på banen.

Er du av typen som mener at corner er mål, så drar du vel til Sofiemyr på mandag?