ÅPNER NY BUTIKK: Butikkjeden NORMAL har
ÅPNER NY BUTIKK: Butikkjeden NORMAL har "litt av alt". Torsdag 2. april åpner de butikk på Kolbotn torg.

NORMAL åpner butikk på Kolbotn torg

Butikkjeden NORMAL har i overkant av 200 butikker rundt om i Europa, inkludert 84 butikker i Norge. Torsdag 2. april åpner de ny butikk på Kolbotn torg.

Publisert

Den danske butikkjeden NORMAL, som selger, blant annet, produkter fra kategorier som personlig pleie, husholdningsartikler, kosmetikk, dyremat, skrive- og kontorartikler, helsekost og drikkevarer, åpner butikk på Kolbotn torg, torsdag 2. april. 

– Dette er et konsept kundene våre har etterspurt og vi ser med glede frem til åpningen, sier senterleder på Kolbotn torg, Marianne Thoresen Larsen. 

GLEDER SEG: Senterleder Marianne Thoresen Larsen gleder seg til åpningen.
GLEDER SEG: Senterleder Marianne Thoresen Larsen gleder seg til åpningen.

Butikken flytter inn i lokalene etter Princess, mens Princess får en helt ny butikk ved siden av Boots Apotek.

Storslagen åpning

Den danske tradisjonen tro, blir det en kjempestor åpningsfest for kundene når butikken åpner dørene. Det blir konkurranser, goodiebags og servering av hjemmelaget suppe. 

– Vi gleder oss til å gi kundene i Kolbotn en fantastisk handleopplevelse, hvor de kan kjøpe merkevarer til faste lave priser. Vi er helt overveldet over alle de positive tilbakemeldingene fra glade kunder. Det blir utrolig spennende å se om kundene i Kolbotn tar like godt imot NORMAL-konseptet, sier Jesper Brandt, norsk partner i NORMAL. 

Powered by Labrador CMS