LANG PAUSE: Mange ble skuffet da O´Learys måtte kaste inn årene under pandemien. Nå er de straks tilbake med nye eiere og «samme» vinnende konsept.
LANG PAUSE: Mange ble skuffet da O´Learys måtte kaste inn årene under pandemien. Nå er de straks tilbake med nye eiere og «samme» vinnende konsept.

– Gleder oss til å si velkommen tilbake

De rakk ikke åpning under fotball-EM, men nå er det kun detaljer som gjenstår før O´Learys re-åpner på Kolbotn Torg.

Publisert Sist oppdatert

Vi har fått flere henvendelser fra lokalbefolkningen som lurer på når O´Learys åpner igjen. Svaret på dét er det først og fremst én mann som har: Driftssjef Dan Eriksson.

– Nå nærmer det seg veldig. Vi har gjort flere forberedelser i restauranten, vi har trent med personalet, og nå venter vi egentlig bare på varer, sier trønderen med det ur-svenske navnet.

Teståpner til uken

Til uken kommer han og teamet, med restaurantsjef Mathias Brobakken i spissen, til å kjøre en forsiktig teståpning av restauranten. Da med noen inviterte gjester i form av samarbeidspartnere, leverandører og andre støttespillere.

– Går det bra, håper vi å kunne ønske de første ordentlige gjestene velkommen rundt neste helg. Vi lover ikke noe, men følg med på Facebook, så skal vi informere der, sier Eriksson.

Lokale ansatte

Staben som skal servere burgere og øl til den store gullmedaljen, er stort sett svært lokalt rekruttert. Til nå er det ansatt seks personer, men Eriksson er fortsatt på jakt etter flere.

– Vi jobber fortsatt med å finne folk, spesielt én ekstra kokk og noe mer ekstrahjelp. Vi antar det er mange som har ventet på at vi skal åpne igjen, så vi skal prøve å være så godt bemannet som mulig, fra første stund, sier Dan Eriksson.

VELKOMMEN TILBAKE: Går det som Dan Eriksson tror håper, er restauranten klar for lokalbefolkningen rundt neste helg.
VELKOMMEN TILBAKE: Går det som Dan Eriksson tror håper, er restauranten klar for lokalbefolkningen rundt neste helg.

Han oppfordrer derfor lokale folk til å søke.

– Får vi en fulltidskokk til er vi bra forspent der, og når det gjelder ekstrahjelp har vi ett ønske og ett krav. Du skal helst være over 18, og du må være blid og trivelig.

– Kommer langt med et smil

Eriksson & co gleder seg enormt til å åpne dørene igjen.

– Vi vet mange satte pris på O´Learys, og vi fortsetter med samme type mat og samme konsept, men kanskje med litt mer spill, lek og moro, frister Eriksson.

For O´Learys skal være et sted med mye smil.

– Vi vil at O´Learys skal handle om gode gjesteopplevelser, trivelig personell og at vi leverer det vi leverer, på en bra måte. Og så tror jeg vi kommer langt med et bredt smil, sier Eriksson.

Selvsagt med et smil.

Powered by Labrador CMS