KANDIDAT: Anne-Grethe Eriksen stiller til valg for Arbeiderpartiet.

– Godt valg til dere alle

En siste mening om eldreomsorg fra Anne-Grethe Eriksen, før valgurnene stenger.

Jeg er 71 år og bor på Solbråtan/Kolbotn. Nordre Follo Arbeiderparti står for en trygg alderdom. Etter å ha bodd i over 4 år i Nordre Follo leser jeg at det står veldig dårlig til med eldreomsorgen i vår kommune. Dette er et inntrykk som jeg ikke sitter inne med. Jeg hører ofte seniorer si til meg at vi er heldige som bor i denne kommunen og har alle de flotte tilbudene. 

Vi har tre seniorsenter som har åpent på hverdager. Toppenhaug, Svingen kafe og aktivitetssenter og Kolbotn Seniorsenter. Vi seniorer kan alle benytte oss av de varierte aktivitetstilbudene ved hvert senter. De legger også vekt på god og hjemmelaget mat.

Seniorkontaktene i kommunen vår gjør en fantastisk jobb. I tillegg har vi mange frivillige organisasjoner som gjør det de kan for at eldre ikke skal føle seg ensom. Dette er bl.a Røde Kors og flere andre foreninger.

Kommunen har også startet demenskor som har vært en suksess.

Så ser jeg også at det noen ganger nevnes at maten på sykehjemmene vi har er dårlig. Jeg er ofte i kontakt med pårørende som har sine kjære på sykehjemmene. De skryter av maten og det samme gjør de som er der.

Det siste som er kommet er Kolbotn Omsorgsboliger. Her har de som bor der det godt og de sier at det trives og har det fint. Selvfølgelig er alt ikke bra overalt og jeg blir også bekymret og lei meg når jeg leser triste historier. Det er derfor viktig å styrke bemanningen i hjemmetjenesten og sikre tilstrekkelig antall korttidsplasser på sykehjem. Dette er noe som er viktig for meg. I tillegg vil jeg prioritere å ta vare på de pårørende på en god måte.

Å få en egen helsestasjon for eldre er også noe som jeg tror vil være bra. Til slutt noen ord til dere som gjør en fantastisk jobb ved våre institusjoner og i hjemmene hver eneste dag. Selv om dere ofte føler at dere ikke strekker til på grunn av mye å gjøre så takker jeg dere alle.

Jeg er selv blitt eldre og jeg tror nok jeg vil få hjelp dersom jeg trenger det når den tid kommer.

Godt valg til dere alle.

Anne-Grethe Eriksen, Kommunestyrekandidat for Arbeiderpartiet.

 

Powered by Labrador CMS