KLARE FOR FEST: Ompaorkesteret til Oppegård Janitsjar er klare for å levere varene nok en gang, musikalsk og kullinarisk - i ekte Oktoberfest-stil! Berit Kjølstad, Charlotte Egge, Morten Egge, Ronja Martinsen, Jørgen Russwurm, Susanne Danche, Kristina Lersund, Per Albert Forsmo, Wenke Weiby, Knut Nilsen, Camilla Bjørhei, Tordis Svendsen og Asbjørn Svendsen gleder seg stort!

Vinn billetter til Oktoberfest i Kolben!

Har du lyst til å dra på festen i Kolben til helgen? Her kan du vinne billettene!

Publisert

Hvem trenger vel å dra til Tyskland når man har et slikt arrangement i Oppegård? Lørdag den 14. oktober er det endelig klart for årets Oktoberfest i Kolben i regi av Oppegård Janitsjar og Gamle Tårnhuset Restaurant.

I år er det også et aldri så lite jubileum, for det er nemlig femte året på rad at festen arrangeres, og arrangørene lover langbord og benker, god drikke i glassene, allsang til ompamusikk og dans.

Som i fjor

Konseptet følger tradisjonen også i år. Dørene åpnes klokken 18.00 for dem som skal ha mat, og den serveres mellom klokken 19.00 og 19.30.

Les også: Klart for ompafest i Kolben igjen!

– Det blir tyskinspirert mat fra Tårnhuset, og i år har vi også en nyhet, nemlig vårt eget øl! Dette er laget av St. Hallvard-bryggeriet, og er en pale ale som vi synes passer godt for denne festen. Vi har bestilt 400 flasker av dette øler, og håper folk vil prøve denne på festen, sier Braaten.

Selvfølgelig skal det være ompa-musikk på enhver ompafest, og dét er det janitsjaren som sørger for.

Vinn billetter

Men hva med deg? Skal du dit? Kanskje ikke fått tak i billetter? Her skal du få sjansen!

I samarbeid med Oppegård Janitsjar og Gamle Tårnhuset Restaurant ønsker Oppegård Avis og oavis.no å gi deg muligheten til å vinne billetter til deg og dine beste venner!

Vi deler ut to billettpakker á 4 billetter totalt! Alt du må gjøre for å vinne er å svare på følgende spørsmål:

1: Hvor mange år har Oktoberfesten blitt arrangert i Kolben?

2: Hvem arrangerer vår lokale Oktoberfest?

3: Fra hvilket land kommer Oktoberfest-tradsjonen?

Klarer du å svare på dette? Send svar, navn, adresse og telefonnummer til konkurranse@oavis.no! Vi trekker fredag den 13. oktober på formiddagen. Vinner du ikke kan du forøvrig kjøpe bliletter til festen på kolben.no!

Powered by Labrador CMS