EN HERLIG OPPLEVELSE: Sofiemyr skolekorps ga alt under konserten, og publikum fikk litt av en musikalsk opplevelse!

Knallkonsert!

Sofiemyr skolekorps tok oss med på en reise med sceneperle etter sceneperle!

Publisert

Konserten «Korpset går til scenen» var en fantastisk reise gjennom tid og rom. Med klassikere fra film og musikal spilte Sofiemyr skolekorps seg rett inn i publikummenes hjerter.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Krevende stykker

GA ALT: Konserten ble en magisk opplevelse for de fremmøtte.

Stykkene som ble spilt var krevende og det ble mye øving de siste ukene. Men med høy motiverte musikanter og en profesjonell dirigent ble det et resultat som publikummet kommenterte med stor  applaus.

Under konserten kom også solister, juniorkorpset og aspiranter i rampelyset, med første toner «The Hotdog Sumphony) og dramatisering av musikken.

NYDELIG: Herlige solonummer og godt samspill gjennom hele konserten.

Et av høydepunktene i konserten var Tobines Gilbrant opptreden med sangen «Halloween», som vant fjerdeplassen i årets MGP junior Superfinale.

Etter siste tonen var spilt smilte både hovedkorpsets dirigent Idar Torskangerpoll og juniorkorpsdirigent Kari-Andrea Johansen fornøyd og glad sammen med musikantene og publikum.

Korpset ønsker seg stadig flere musikanter som vil være på slike fine konserter!

Noen av sangene som ble spilt var James Bond Theme, Theme from Schindlers List, Symphonic Suite from Pirats of the Caribbian og Selections from Les Miserables.

SPENNENDE TEMA: Sofiemyr skolekorps leverte oss perler fra scene-verdenen i korpsform.
Powered by Labrador CMS