STENGTE FREDAG: Nå skiftes oljefyringen ved teststasjonen ut med elektrisk oppvarming.

Teststasjonen er stengt lørdag – åpner igjen søndag

Det er ikke funnet feil etter hendelsen som utløste full utrykning fredag. Nå byttes oljefyringen ut med elektrisk oppvarming.

Publisert

Teststasjonen holder likevel stengt lørdag av hensyn til ansatte, men er åpen igjen fra og med søndag, skriver Nordre Follo kommune i en pressemelding fredag kveld.

Tidligere fredag rykket alle nødetatene ut til Verkstedveien 25C i Ski. Seks ansatte ble sjekket for mulig kullosforgiftning.

Fredag kveld skriver kommunen følgende i pressemeldingen:

Brannvesenet har undersøkt stedet og ikke funnet noe unormalt i bygget. Stasjonen holdes stengt lørdag, men er åpen fra og med søndag.

Alle som hadde time for testing lørdag, har fått beskjed om at timen er avlyst. De bes gå inn og bestille ny time via helseboka.

Ble undersøkt torsdag

Kommunen skriver at teststasjonen ble stengt onsdag ettermiddag etter mistanke om kullosforgiftning da ansatte meldte om symptomer som hodepine, kvalme og ubehag.

Torsdag morgen ble det gjennomført full service på oljefyren og teststasjonen var åpen torsdag og fredag. Det ble gjennomført målinger på stedet før det ble åpnet igjen og måler ble satt igjen på stedet og var tilgjengelig for de ansatte.

Skifter til elektrisk oppvarming

– Fredag ettermiddag ble nødetatene tilkalt etter varsling om hodepine, kvalme og ubehag blant de ansatte. Brannvesenet har undersøkt og målt luften på teststasjonen og ikke funnet noe unormalt. De ansatte ble sendt til legevakt for oppfølging.

– Kommuneoverlegen vurderer at det ikke er grunn til bekymring for de som har vært og testet seg på stasjonen. Det vil heretter bli brukt elektrisk oppvarming og ikke oljefyring på teststasjonen, skriver kommunen i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS