ØNSKER VELKOMMEN: Sofiemyr skolekorps inviterer deg til loppemarked, som både er en god inntektskilde for korpset, og en anledning for deg til å gjøre et kupp.

Arrangerer loppemarked

Sofiemyr skolekorps gir deg sjansen til å skaffe deg et skikkelig kupp!

Publisert

Helgen 24. og 25. september er det klart for det tradisjonelle loppemarkedet til Sofiemyr Skolekorps. 

Skolegården på Sofiemyrtoppen skole blir etter beste evne fylt opp med gode varer og fine lopper, og alle er hjertelig velkommen! 

MER INFO: Her ser du mer informasjon om loppemarkedet, og hvordan du kan bidra! Klikk for stor og høyoppløselig versjon, som også kan lagres eller lastes ned.

Kafeen er åpen og det selges kaffe og kaker! Dette er ikke bare en glitrende anledning til å skaffe seg flotte ting, men du støtter også korpsets arbeid ved å handle!

Markedet er åpent lørdag og søndag fra klokken 10.00 til 16.00. 

Loppehenting

Fredag den 23. september er dagen for levering av lopper til markedet. 

Lopper hentes fra nesten hele Oppegård og hele korpset er i sving under dugnaden. Tradisjonen tro vil en finne både elektronikk, hvitevarer, klær, bøker, møbler, leker, sportsartikler, sykler og mye mer - så her er det mulig å gjøre kupp!

FLOTT GJENG: Her ser du korpset i aksjon under NM for noen år tilbake. Loppemarkedet er en av aktivitetene som hjelper korpset til å holde på!

Har du noe du ikke bruker, eller noe som bare opptar plass som du ønsker å kvitte deg med? I så fall kan du bidra til å gjøre loppemarkedet enda bedre!

Etter klokken 17.00 denne fredagen er det hentedag. Etter klokken 17.00 denne fredagen henter korpset det du måtte ønske å bidra med av brukbare ting der du bor.

Alt du må gjøre, er å feste en lapp på det du ønsker skal bli hentet.

Eksempler på ting som ønskes er møbler, klær, kopper, kar, sportsutstyr, sofaer, store  møbler og annet. 

Loppene kan også leveres på låven ved golfbanen. 

Med det er det bare å lete frem brukbare ting fra kott, kjeller, skap og hyller, og ikke minst møte opp og gjøre et kupp! Ta turen til Sofiemyrtoppen skole mellom eventyrslagene på Kolbotn denne helgen!

Powered by Labrador CMS