HOLDT AVSTAND: Med god avstand sto juryen og snakket i foajeen på Kolben.

Slik var det første jurymøtet om Nordre Follo-sangen

Kanskje det blir deg som skriver den nye kommunesangen? Slik deltar du!

Publisert

Mange har fått litt bedre tid enn forventet denne påsken. Kanskje du er en av dem som har ideen til den nye kommunesangen? Oppegård Avis har tidligere skrevet at forslaget om konkurranse for ny kommunesang ble enstemmig vedtatt i Fellesnemnda, etter forslag fra Ida Lindtveit Røse. 

Personer fra ulike deler av kulturlivet i Nordre Follo er valgt til å med i juryen som skal finne de beste kandidatene. 

Står fritt

– I disse spesielle tidene er det kanskje en fin anledning til å starte med dikt og komposisjon. Vi ønsker så mange forslag som mulig, og du står helt fritt når forslaget utarbeides, kulturhusleder Lone Schrøder. 

PS! Saken fortsetter under bildet! 

JURYEN: Dette er juryen som skal finne finalistene til Nordre Follo-sangen. De ønsker din hjelp. Foran fra venstre: Christiane Stormo Tonheim, Eivind Årskog Kjeldsen og Katrine Flaa. Bak fra venstre: Lone Schrøder, Anders Nordheim Dahl, ordfører Hanne Opdan, Dagfinn Klausen og Lars Christian Nordby.


Tirsdag før påske møtte hun og resten av juryen hverandre til det første møtet, og til å møte lokalpressen. Det ble et spesielt møte, ettersom også en juryer må forholde seg til smittevernregler. 

Den som skriver vinnerbidraget til ny kommunesang til vinne en premie på 20.000 kroner. 

Frist 15. mai

Bidraget skal bestå av tekst og melodi. Teksten må være på norsk og det er ingen begrensninger på sjanger. Sangen skal være allsangs-vennlig, kunne fremføres av solist, kor og arrangeres for orkester og korps. Den skal vare maks 3,5 minutter.

– Vi krever ikke at bidraget må være en ferdig versjon. Sang og enkelt akkompagnement er tilstrekkelig. Det viktigste er at juryen har et godt grunnlag for å vurdere bidraget, sier Lone Schrøder. 

Innleveringsfristen for å sende inn bidrag er 15. mai. Juryen skal deretter velge ut tre bidrag, som presenteres for kommunens innbyggere til høsten. 

Har du en sang på gang? Send bidraget til post@kolben.no og merk det med "Nordre follo-sangen".

Powered by Labrador CMS