BLE ANHOLDT AV POLITIET: Både kvinnen og mannen ble pågrepet av politiet kort tid etter at politiet fikk den første bekymringsmeldingen. Foto: Yana Stubberudlien
BLE ANHOLDT AV POLITIET: Både kvinnen og mannen ble pågrepet av politiet kort tid etter at politiet fikk den første bekymringsmeldingen. Foto: Yana Stubberudlien

– Veivet med øks på La Paz Grill og virket ustabil

En kvinne i 30-årene og en mann i 40-årene ble pågrepet av politiet ved bussholdeplassen like ved Sofiemyr senter etter bekymringsmeldinger fra flere kunder på senteret.

Publisert Sist oppdatert

To politipatruljer ble sendt til Sofiemyr senter etter at politiet fikk en bekymringsmelding klokken 10:03 om en kvinne som hadde gått med en øks og veivet med den på Sofiemyr senter.

Klokken 10.11 fikk vi kontroll på en kvinne i 30-årene og en mann i 40-årene, og vi fant en liten turøks under en bil like ved senteret. Ingen personer er skadet. Både mannen og kvinnen er anholdt av politiet, men de er ikke samarbeidsvillige og nekter å ha vært i besittelse av en øks, sier operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt.

Verbal krangel på La Paz Grill

Ifølge operasjonslederen var flere personer vitner til en verbal krangel mellom den ovennevnte kvinnen og mannen og en ytterligere mann, som var en kunde på La Paz Grill. Sistnevnte holder til ved inngangen til Sofiemyr senter.

– Kvinnen framstod som ruset og virket ustabil da hun gikk med en øks og veivet med den på senteret. Den generelle adferden hennes ble opphav til at flere kunder på senteret ble bekymret og kontaktet politiet, sier Sveen.

Han sier politiet er fortsatt på stedet. De foretar avhør av vitner og sjekker videoovervåking for å kartlegge hva som har skjedd på stedet.