LØVEBRØL: Mandagsklubben ble skikkelig glade for førjulsgaven fra Lions Club Oppegård.

Full jubel for Lions-gave

God stemning var bare «forbokstaven» da Lions Club Oppegård overrasket Mandagsklubben på Vassbonn med kjempegave.

Publisert Sist oppdatert

Mandagsklubben på Vassbonn Fritidklubb er et herlig ukentlig tilbud til unge med litt ekstra behov for tilrettelegging.

– Det er egentlig ingen øvre aldersgrense, men synes du det er for bråkete, så er du for gammel, forteller leder Christian Lund.

Mandag kveld var det kanskje litt ekstra god stemning på klubben. Ikke bare fordi det var juleavslutning og deilige medisterkaker på menyen, men fordi det på forhånd var lovet et gavedryss av de sjeldne.

Ikke julenisse-besøk

Riktignok var det ikke julenissen som kom på besøk, men de to flotte Lions-damene Aud Dolmen og Gerd Stokke, henholdsvis president og kasserer i den lokale Lions-klubben. Med seg i sekken hadde de en gave på 35.000 kroner til Mandagsklubben.

Da Lund entusiastisk fortalte om gaven til mandagsklubb-gjengen ble det jubel og klapping i storsalen.

– Nå reiser jeg på tur til Kiel, ropte Lund.

– Neeeeeeeei, brølte gjengen.

TULLET MED KIEL-TUR: Fritidsklubb-leder Christian Lund, sammen med to flotte representanter fra Lions Club Oppegård.

Får mye for pengene

Fra spøk til alvor, pengene blir brukt mer fornuftig enn som så. Mandagsklubben har lenge ønsket seg både en ny bingomaskin, en ny tv og et lerret som kan brukes på kino-kvelder, og med Lions-gaven blir det nettopp slik.

Dermed kom også jubelen fra salen. Fornøyde var også de to Lions-representantene.

– Vi har fulgt og støttet arbeidet til Christian og de andre i mange år og det er en glede å kunne støtte dette. Da søknaden kom var vi egentlig aldri i tvil, sier Dolmen og Stokke.

Lions Club Oppegård er en veldedig organisasjon med mange av de samme styrker og svakheter som andre lignende organisasjoner. Det er et voldsomt engasjement og giverglede hos medlemmene, men de skulle gjerne vært flere.

– Vi skulle veldig gjerne hatt flere medlemmer ja. Vi håper det er noen som ser denne saken og gleden det gir hos mottakerne, som vil være med på Lions-laget. Da er dere hjertelig velkommen, sier de nærmeste i kor.

GIVERGLEDE: Aud Dolmen (bak) og Gerd Stokke var glade for å gi Mandagsklubben en god førjulsgave. Her «chiller» de på gamingrommet.
Powered by Labrador CMS