ALLTID NOE Å GJØRE: Politiet i vårt distrikt har alltid litt av hvert å henge fingrene i.

Pipebrann, tyveri og forsvunnet trailer

Dette er noen av sakene som lokalpolitiet har rykket ut på i vårt distrikt det siste døgnet.

Publisert

Et stille og rolig døgn i Oppegård uten de helt store hendelsene, men det har skjedd litt rundt i distriktet vårt. 

Pipebrann

Vi starter vår politirunde i Øst politidistrikt i Askim, hvor politiet ved 12.30-tiden onsdag formiddag den 9. februar måtte rykke ut sammen med brannvesenet til en pipebrann i et bolighus. 

Det brant godt i pipen da nødetatene kom til stedet, men heldigvis gikk det forholdsvis bra, da ingen personer kom til skade under brannen. 

Parfymetyveri

Rundt klokken 14.00 samme dag rykket politiet ut til Vestby storsenter, hvor en vekter meldte fra om tyveri fra en butikk.

Gjersningspersonene, en mann og en dame, hadde tatt seg turen innom et parfymeri, men det var ikke for å shoppe. De langfingrede bandittene fikk med seg parfyme til en verdi av 13.358 kroner.

Tyveriet ble fanget opp på kamera, ifølge operasjonssentralen til Øst politidistrikt. 

Påkjørsel

Vi skal videre til Skjønhaug sentrum, hvor det ved 18-tiden ble meldt om en påkjørsel bakfra.

Politiet rykket ut, og tok beslag i et førerkort grunnet helsemessige årsaker. Den mistenkte sjåføren ble kjørt til sykehus, men utover det ble det ingen personskader i denne hendelsen. 

Ingen trailer

Til slutt skal vi til en hendelse som skjedde ved 05-tiden på morgenkvisten fredag den 10. februar.

Det kom inn meldinger fra E6 nordgående ved avkjøringen mot Langhus om at en trailer sto stille med stans, og politiet rykket ut.

Da de reiste forbi stedet var det imidlertid ingen trailer å se, så den hadde etter all sannsynlighet klart å komme seg videre igjen for full maskin og på egenhånd. 

Powered by Labrador CMS