HØYRE-DUO: Sara Neumann Habberstad og Knut Oppegaard er enige om det meste, både når det gjelder politikk og om det er bra å melde seg på Oppegård-mila. Tradisjonen tro fotografert på nasjonaldagen i sitt flotteste festantrekk, denne i gangen i selskap av selveste Roald Amundsen.

Politikere på «spreking-jakt»

Har du husket å melde deg på årets koseligste mosjonsløp, Oppegårdmila? Da får du i så fall måle krefter mot disse to politiker-friskusene.

Publisert

Både politikere og vanlige deltakere er (som vanlig) sene med å melde seg på Oppegårdmila i år, men det er altså ikke for sent.

Løpet går tross alt ikke før 3. juni, så du rekker fortsatt både å melde deg på og å trene litt. Og skulle du være usikker på om løypa passer deg og din form, så har arrangøren en godbit på lur.

– Vi kommer tilbake med tilbud om gjennomgang av løypene for de som trenger litt hjelp til å komme i gang, enten du vil prøve deg på 2 eller 5 km varianten. De som løper 10 km, får 2 runder á 5 km. 5 km løypa står for øvrig ute med permanent merking, du har sikkert sett distansemarkeringene for hver kilometer når du benytter lysløypa, sier Knut Oppegaard, som alltid er primus motor for «mila»

Utfordrer andre politikere

Dermed er han også nesten programforpliktet til å delta, enten det er som arrangør eller politiker. I år har han fått med seg partikollega i Høyre, Sara Neumann Habberstad, som er ivrig bruker av traséen nesten hver morgen. Nå håper Høyre-duoen å få selskap av representanter for alle partier til en uhøytidelig kappestrid både om antall deltakere og sportslige prestasjoner.

Og sist, men ikke minst håper de på mange ivrige barn og voksne som ser at Oppegårdmila er en glimrende mulighet til å komme seg opp av sofaen og ut i naturen med naboer, venner og sambygdinger.

Slik melder du deg på

Les mer om arrangementet og meld deg på via www.oppegardil.no eller benytt QR koden for å komme rett til påmeldingssiden.

Powered by Labrador CMS