LOKALT NÆRINGSLIV

TRIOEN: På bildet ser du Erika Hexeberg, Tracy Steller og Janne Nesset-Kristiansen i Smart Organisering & Design AS.

Ryddeekspertene fra Rosenholm

– Jeg er det man kan kalle en organiseringsnerd som elsker å forvandle roterom til wow-rom, sier Janne Nesset-Kristiansen (45) i Smart Organisering & Design AS, som har flyttet til Rosenholm Campus.

Publisert Sist oppdatert

Janne Nesset-Kristiansen er utdannet interiørdesigner og førskolelærer.

– Da jeg fikk to barn, levde vi i småbarnskaoset. Jeg følte at huset og tingene i det spiste meg opp. Jeg trengte pusterommet. Det var da jeg kom på ideen om å starte mitt eget firma for å forvandle roterom til wow-rom, sier 45-åringen fra Oslo.

Hun er gründer og daglig leder av Smart Organisering & Design AS. Selskapet ble etablert i 2017, men var stort sett nettbasert siden den gang.

RYDDE- OG ORGANISERINGSNERD: Janne Nesset-Kristiansen startet selskapet i 2007.

Flyttet inn i februar

– Vi rydder, organiserer, skaper systemer som varer i mange år, slik at folk slipper å rydde så ofte, får mer oversikt over tingene og får økt livskvalitet. Vi har oppdrag over hele landet, men hovedsakelig på Østlandet. Vi holder også kurs og foredrag. Frem til nå jobbet vi mye hjemme hos kundene, men siden det har blitt mer og mer etterspørsel, valgte vi å utvide med en ny avdeling, på Rosenholm, sier Nesset-Kristiansen.

Rett før vinterferien har 45-åringen fra Oslo valgt å flytte selskapet inn til et kontor i tredje etasje på Rosenholm Campus. Hun har også fått en ny partner, Tracy Steller (46) fra Tårnåsen, og en ny medarbeider, Erika Hexeberg (28) fra Nittedal, og har planer om å utvide med enda flere.

Facebook-siden til selskapet har nesten 1500 følgere. De er også aktive på Instagram og deler mange ulike organiseringstips der.

LEIETAKER: Selskapet flyttet til Rosenholm Campus like før vinterferien.

– Utrolig befriende

– Det er skambelagt å ha rot hjemme, men vi opplever at folk har blitt mer åpne og slipper oss inn. Det har skjedd særlig i løpet av de siste årene etter at det dukket opp mange ulike tv-programmer om dette, blant annet «Norske rotehjem» med Synnøve Skarbø, hvor hun hjalp folk til å rydde sine rotete hjem, sier Tracy Steller.

46-åringen fra Tårnåsen, som har pedagogisk utdannelse, er en stor fan av de smarte, effektive løsningene som forenkler hverdagen og sparer folk for masse tid.

– Det er utrolig befriende å ha et ryddig og funksjonelt hjem. Vi opplever at mange av kundene våre er miljøbevisste og er opptatt av gjenbruk, men at mange sliter med å kaste ting de ikke bruker, sier Steller.

– Husk at hjemmet ditt er først og fremst for deg, ikke for tingene dine. Tingene skal ikke overta. De skal ikke ta livet vårt, legger Nesset-Kristiansen til.

HJELPER MED Å RYDDE: Rydde- og organiseringsnerdene hjelper deg med å lage smarte og funksjonelle systemer som enkelt kan opprettholdes av hele familien, og som gjør rydding gøy.

Lager smarte systemer

Som rydde- og organiseringsnerdene bidrar trioen fra Rosenholm til å redusere forbruket og rydde vekk tingene du ikke trenger lenger. De hjelper gjerne med ideer, tegner ulike løsninger og designer rom ved behov.

– Vi har med oss et varelager med esker og ulike organiseringsløsninger når vi kommer til kundene. Flere av disse produktene kan kjøpes direkte hos oss, men hovedintensjon vår er ikke å selge disse varene, men å lage praktiske og funksjonelle løsninger for å skape et personlig og vakkert hjem med smarte systemer, slik at du blir kvitt rotet en gang for alle, sier Nesset-Kristiansen.

Varierte oppdrag

Selskapet tilbyr gratis befaring. Ellers faktureres kundene etter fast timepris.

– Vi har ulike oppdrag. Hos oss er ingen ryddeoppdrag for store eller små. Vi kan rydde sammen med kundene, eller så kan teamet vårt gjøre jobben for dem. Noen av kundene trenger hjelp med kun enkelte rom eller med bare klær, mens andre har mer omfattende behov som kan dreie seg om 100 timer per oppdrag, sier daglig leder i selskapet.

Powered by Labrador CMS