STORKOSTE SEG: Det er ingen tvil om at skigruppen i OIs medlemmer setter mer pris på årets første løyper enn de fleste. Dette har de ventet på lenge!

Endelig ski på beina!

Er det noen som jubler over Kong Vinters ankomst og Skiforeningens arbeid, så er det skigruppen i OI!

Publisert

Endelig har vi i skigruppen i OI gjennomført sesongens første treningsøkt på ski. Det var etterlengtet! Endelig kunne skigruppen gjennomføre sin første økt på ski!

PS! Saken fortsetter under bildet!


Med verdens kuleste nabo i Skiforeningen, kunne skigruppa i Oppegård til tross for en noe mild høst starte en nesten rekordtidlig skisesong.

FULL AKTIVITET: Det er fantastisk å se slik skiglede!

Hvem andre har en nabo som gjør alt for at du skal få gjøre det du vil mest av alt? Med de forholdene vi har nå så er skisesongen reddet til ut i mars.

Sprudlende gjeng

FØRSTE TRENINGSØKT I SNØEN: Dette har skigruppen ventet lenge på.

En vanlig aktiv og vilter gjeng sprudlet enda mer når de kunne få ski på beina, og befestet ordtaket, "Barn på ski er blide barn"!!

Snøkanonene må få jobbe noen dager til før hele trasèen er dekket, så for at det ikke skulle bli for trangt om plassen prioriterte vi ski for de yngste gruppene.

Sesongens første skiøkt for de minste er nesten som vårens kuslipp på kongsgården.

Det var visst også flere av barna som nærmest hadde oppført seg som på julaften når de våknet og fikk beskjed om at det var skiføre.

Skulle noen ha vært litt ukonsentrert på skolen, så er det bare å beklage.

 PS! Saken fortsetter under bildet!

HERLIG: Det er ingen tvil om at snøens ankomst blir satt svært godt pris på av skigruppens medlemmer.

Gøy og moro

Ski er og blir gøy og moro, og det overfører vi på øktene også. Allsidige øvelser med lek og moro motiverer barna og gir samtidig gode basisferdigheter på ski.

Det ble tid til både stafetter med og uten staver, og hauk-og-due med ski på beina. I tillegg får barna masse frisk og god luft.

Med pålegg om varm saft i flaska og ullsokker på beina(gjerne Salvasokker) er det ingen som spør om når treninga er ferdig.

Ingen grunn til å krangle om halltid eller bekymre seg for dårlige baneforhold.

Skigruppen oppfordrer alle til å benytte anledningen til å trene litt allsidig og alternativt, og styrke kondisen de neste månedene.

SPENTE: Det er nok mange spente skientusiaster som gleder seg til årets sesong.

Bli med og ha det gøy, møt opp på Greverud tirsdager og torsdager klokken 18.00.

Powered by Labrador CMS