GAVMILD GJENG: Den flotte gjengen i OPAL er både takknemlige og gavmilde.
GAVMILD GJENG: Den flotte gjengen i OPAL er både takknemlige og gavmilde.

OPAL ga tilbake som takk for hjelpen

De dyktige skuespillerne i OPAL bruker hvert år Quality-hotellet på Mastemyr som øvings-base. Nylig hadde de med seg både en sjekk og gaver som takk for hjelpen.

Publisert Sist oppdatert

OPAL (Oppegård Amatørteaterlag) er dyktige skuespillere som hvert år underholder tusenvis av innbyggere i Oppegård. For å bli så gode må det øves. Det har de i en årrekke gjort på Quality Hotel Entry på Mastemyr, og til alt overmål helt gratis.

MASSE GAVER: Juletreet på Mastemyr var bugnende full etter at OPAL-skuespillerne hadde gitt hver sin gave.
MASSE GAVER: Juletreet på Mastemyr var bugnende full etter at OPAL-skuespillerne hadde gitt hver sin gave.

For å vise sin takknemmelighet hadde de tidligere i desember organisert seg litt for å gi noe tilbake. Hotellet samler hvert år inn penger og gaver til Fattighuset, og i år var intet unntak. På en av sine øvinger hadde OPAL med seg en sjekk på 5000 kroner til det gode formålet og en stor haug med gaver til juletre-aksjonen som hotellet hvert år har i desember.

– Vi er veldig takknemlige for at vi alltid får bruke lokalene på hotellet. Det er virkelig fantastisk av hotellet, sier Asle Simensen, som både er skuespiller, ildsjel, pr-ansvarlig og styremedlem i teaterlaget.

Dalmatinerne

Han forteller også at øvingene til neste års forestilling «Dalmatinerne» går så det suser- Han gleder seg til premieren 27. januar og til å vise frem et helt fantastisk stykke.

– Stykket ble spilt av OPAL i 2001 og det er den morsomste og beste forestillingen jeg noen gang har vært publikum på, forteller Simensen, som den gangen ikke var involvert på noe vis.

Han håper mange tar turen når den tid kommer, men før den tid har han og resten av teater-gjengen sørget for at noen der ute får en litt bedre jul i år.

Powered by Labrador CMS