HELT PÅ NETT: Vår interne og svært uhøytidelige undersøkelse tyder på at 9 av 10 leser Oppegård Avis på nett, altså oavis.no
HELT PÅ NETT: Vår interne og svært uhøytidelige undersøkelse tyder på at 9 av 10 leser Oppegård Avis på nett, altså oavis.no

Oppegård Avis søker journalist i fast stilling

Vi ser etter deg som vil vinne nyhetskampen i Oppegård, Nordre Follos perle.

Publisert Sist oppdatert

Oppegård Avis har en ledig fast stilling som allround-journalist på oavis.no. Som journalist hos oss får du alle muligheter til å sette dagsorden i en fersk vekstkommune.

I Oppegård Avis jobber vi med små, nære saker i ulike sjangere, vi forteller innbyggernes historier, vi følger kommunens arbeid på nært hold og vi har innimellom muligheter til å jobbe med avslørende og mer gravende prosjekter. Til høsten er det valg og du vil kunne få en sentral rolle i dekningen av valgkampen.

Vi trenger deg som har teft, gode ideer til saker, og liker et høyt tempo. Du er i tillegg på trygg grunn i etiske spørsmål, du er utstyrt med et godt humør og du skjønner at det å være journalist ikke alltid er åtte til fire.

Fakta om Oppegård Avis:

  • Oavis.no har en sentral plass i livene til folk i og rundt Oppegård.
  • Oavis.no er en del av forlaget Bjørgu på Sofiemyr som siden 1984 har spesialisert seg innen fagblader.
  • Vi har kontor i Sofiemyrveien 6d.

Vi holder til på Sofiemyr og dekker alt som skjer i gamle Oppegård kommune. Av og til streifer vi også innom resten av Nordre Follo kommune dersom nyheten er god nok. Vårt sentrum er Kolbotn, men vi er like interessert i nyheter fra Tårnåsen, Trollåsen, Sofiemyr, Oppegård og Svartskog. Vi er dessuten nærmeste nabo til Oslo, vi har en flott kystlinje, et pulserende idrettsmiljø og et rikt kulturliv. Her er det med andre ord mye å ta tak i for riktig kandidat.

I Oppegård Avis får du en variert og spennende jobb. Vi har en høy standing i lokalbefolkningen, vi er anerkjent for våre godt dokumenterte avsløringer og vi vokser kraftig digitalt. Ettersom vi er en liten redaksjon, er det ofte kort vei fra idé til gjennomføring.

Oppegård Avis er en helt uavhengig medieaktør uten samarbeid med andre aviser. Vi har derimot et helt forlag med gode kolleger, som både kan brukes som samtalepartnere, faglige medhjelpere og shuffleboard-motstandere.

Du bør ha førerkort og disponere egen bil.

Søknader behandles fortløpende. Oppstart så snart som mulig for den riktige kandidaten.

Kontaktinformasjon:

Eskil Bjørshol, redaktør, 906 87 810

Spørsmål, søknad og cv sendes til eskil@oavis.no

Powered by Labrador CMS