FLOTT FORRIGE VINTER: Dette bildet er tatt på familiedagen på Østre Greverud i 2017. Vi er heldige i Oppegård som har frivillige som er med på å vedlikeholde løyper så vi får glede av.

Frivillige skal rydde skiløypene

Skiforeningen etablerer en ryddegruppe i Skiforeningen Sørmarka, for å sørge for at alt er lagt tilrette for fine turopplevelser i nærområdet.

Publisert

Alle som som benytter seg av skiløypene i Oppegård bør være stormende glade for at frivillige stiller opp og gjør en innsats for vår turglede. 

– Vi etablerer en ny ryddegruppe i Skiforeningen Sørmarka bestående for det meste av pensjonister. De skal bruke sin fritid til hjelpe oss med å vedlikeholde løypetraseene i nærområdet, og sørge for at du og jeg skal ha en flott turopplevelse når snøen faller, sier Svein Skrattalsrud i Skiforeningen.

BEDRE: – Dette gjøres for at det skal bli bedre for folk og ferdes i skog og mark, sier Svein Skrattalsrud i Skiforeningen.

Les også: Her kommer vinter'n!

 Østmarka har allerede hatt tilsvarende grupper, og nå skal også Oppegård få glede av at det finnes ildsjeler som tar av sin fritid for å gjøre det flott for oss alle. 

– Målsetningen er at vår lokale gruppe skal fungere på tilsvarende måte, det vil si rydde stier for vegetasjon, bygge broer, merke løyper og sette opp kartreferanser. Rett og slett sørge for at det skal bli lettere og bedre for innbyggerne å ferdes i skog og mark, sier Skrattalsrud.

Arbeidet starter allerede torsdag 9. november, og organiseres av løypebas Terje Martinsen og Olaf Fors, leder av gruppen, og det er plass til flere.

– Vi ønsker flere, og det er mulighet for å bli med gruppen, bare ta kontakt med Olof Fors, avslutter Skrattalsrud. 

Powered by Labrador CMS