ETTERFORSKER FORTSATT: Politiet etterforsker fortsatt saken om en SFO-ansatt som i april ble siktet for overgrep mot en åtteåring.
ETTERFORSKER FORTSATT: Politiet etterforsker fortsatt saken om en SFO-ansatt som i april ble siktet for overgrep mot en åtteåring.

Etterforskes fortsatt

I april ble en SFO-ansatt ved Vassbonn skole siktet for overgrep mot en åtteåring, saken etterforskes fortsatt av politiet.

Publisert

 

Fredag 20. april ble en SFO-ansatt ved Vassbonn skole varetektsfengslet, siktet for overgrep mot en åtteåring. Den mistenkte ble løslatt 4. mai, men saken er fortsatt under etterforskning. 

– Vi er i sluttfasen av etterforskningen, vi har fortsatt et par ting igjen å gjøre, opplyser etterforskningleder i Øst politidistrikt, Silje Bjørkås. 

Vet ikke om det reises tiltale

Politiet vil ikke si noe mer om etterforskningen på dette stadiet, og kan foreløpig ikke si om saken vil bli henlagt eller om det vil bli reist tiltale mot den mistenkte. Politiet har tatt avhør av siktede, vitner og åtteåringen.

Les også: Overgrepssiktet ilagt besøksforbud

– Vi kan ikke si noe om avhørene, og vi har et par etterforskningsskritt igjen. Når de er gjort sender vi det til vår jurist som går gjennom saken og vurderer om det er noe mer vi bør gjøre, og hva som skal gjøres videre, sier Bjørkås. 

Politiet kan ikke si noe om hvor lang tid det tar før etterforskningen er ferdig.

Den mistenktes forsvarer, Ann Gunn Edvardsen fra Wessel Advokater i Ski, ønsker ikke å kommentere saken til Oppegård Avis.