ROSENHOLM CAMPUS

SLIK BYTTER DU: På plantebyttemarkedet kan du lete gjennom de andre plantene og stiklingene til du finner én du har lyst på, tar den, og 'betaler' med det loddet du har fått for planten eller stiklingen du leverte inn tidligere.

Inviterer til plantebyttemarked på Rosenholm Campus

Førstkommende torsdag inviteres alle interesserte til plantebyttemarked på Rosenholm Campus.

Publisert Sist oppdatert

La plantene dine mangedoble seg! Ved å ta med stiklinger kan du bytte til deg helt andre planter – og det koster ikke et rødt øre dersom du stikker innom Rosenholm Campus på torsdag.

– Vi inviterer alle interesserte til plante- og stiklingsbyttedag hos oss, sier eiendomssjef Mette Schi på Rosenholm Campus.

Hun sier stiklingene og plantene kan leveres inn til Rosenholm Campus fra klokken 10:30 til 11:00.

FOR PLANTEINTERESSERTE: Plantebyttemarked er en god mulighet til å møte andre erfarne og uerfarne planteentusiaster til en hyggelig og grønn handel.

– Husk å merke disse så godt du kan. Du får et lodd ved innlevering for hver plante eller stikling, og disse kan byttes i nye fra klokken 11:15 til 12:00. Du kan også kjøpe planter og stiklinger, og donere beløpet til UngNorge, sier Schi.

UngNorge er en frivillig organisasjon som jobber forebyggende og inkluderende for barn og ungdom. Formålet er å skape inkluderingsarenaer som er morsomme, trygge og utviklende.

Melby Gartneri fra Vinterbro kommer også med salg av planter.

Les også: Ber kommunen om å prioritere boligprosjektet på Rosenholm

Les også: Frister førstegangskjøpere med nye boligkjøpsmodeller på Rosenholm

Powered by Labrador CMS