30 MODELLER: Brødrene Johansen satser på sekker i ulike størrelser og modeller, og er klare til å ta imot kunder i sitt nye showrom i Håndtverkerhuset på Sofiemyr. Håpet er at mange lokale skal prøve, kikke og velge deres sekker foran andre merker.

Satser på sekker

Brødrene Trond og Thomas Johansen har startet Skolesekk1, en nettbutikk som satser på skole-sekker og alt annet som hører med.

Publisert

Det er kort tid igjen til skolestart, og det er mange som skal handle nye skolesekker til sine små. Nå har de store og tradisjonelle merkene fått en konkurrent, og den holder til i Håndtverkerhuset på Sofiemyr.

1. juni lanserte brødrene Trond og Thomas Johansen butikken Skolesekk1, og de er klare til å ta et jafs fra markedet og fra de etablerte konkurrentene. 

– Det norske markedet for skolesekker er meget begrenset. Vi vet at det er et tøft marked, men vi ønsker å gi et godt alternativ til folket, sier brødrene Johansen.

Stort utvalg

STORT UTVALG: Det er mye å velge i av både farger og design.

De to brødrene satser bredt, og i butikken finner du alt fra de minste skolesekkene tilpasset barnehagebarna til de som passer for ungdomsskoleelevene, i tillegg til pennaler, matbokser, drikkeflasker, tegne- og skrivesaker og alt annet skolesekkene kan fylles med.

Men det er ikke merkene som er velkjent i Norge de to brødrene skal satse på.

– Jeg har tre barn på skolen og har lagt merke til at nesten alle barna har like sekker, fra enten Beckmann eller Troll. Det er litt kjedelig og noe vi vil gjøre noe med, sier Thomas Johansen (44).

NYE LOKALER: Thomas og Trond Johansen leier et lokale på 80 kvadratmeter i Håndverkshuset i Sofiemyrveien 6D.

Introduserer nytt merke

Vinteren 2016 dro brødrene Johansen på en stor messe i Frankfurt for å se på skolesekkene og møte forhandlere.

– Vi plukket ut noen merker som vi likte godt, blant annet et nytt merke som er utviklet i samarbeid med det polytekniske universitetet i Hong Kong, sier Trond.

Ifølge ham finnes det ingen andre forhandlere som selger slike sekker i Skandinavia. Han sier de passer hovedsakelig for elever fra første til femte klasse, og er av god kvalitet.

FARGERIKT: SHOWROM: Det er også mulig å se på sekkene i et showrom i Håndverkshuset.

– Varene blir sendt til kundene samme dag de har blitt bestilt. Det er også mulig å betale med Vipps, sier brødrene.

 

 

Powered by Labrador CMS