Vant superduell

Jon Breivold fra Oppegård sikret seg gjev tittel.

Publisert

Den tidligere syklisten Jon Sæverås Breivold var forrige helg i aksjon i Fetsund, der Halv-Fet Triathlon ble arrangert for 10. gang, med halv Ironman som hoveddistanse.

Da svømmer du først 1,9 km, før man sykler 90 km og avslutter med en halvmaraton med 21,1 km med løping. Og det var litt av et kobbel som skulle gjøre opp om seieren her. På startstreken stod nemlig både Allan Hovda, tidligere vinner av gjeve Norseman, Hans Christian Tungesvik, vinner av Norseman i 2019 og fersk verdensmester i vintertriatlon fra 2021, samt fjorårsvinner av Halv-Fet, Kristian Grue.

Og vår mann, Jon Breivold fra Oppegård og NTNUI Triatlon, som tok dette som en solid oppkjøring og test før han i august får oppfylt drømmen om å stå på startstreken under årets Norseman Xtreme Triathlon.

Der blir den relativt ferske triatleten faktisk en av favorittene. For det var Jon Breivold som til slutt avgjorde en svært tett og spennende duell og knep seieren på Fetsund, skarve 16 sekunder foran Tungesvik, med Grue på den siste pallplassen.

Alle tre fullførte på under fire timer og vinnertiden til Jon Breivold var sterke 3:55.25. Litt lenger nede på resultatlisten finner vi også to karer fra Kolbotn, Jens Peter Elton Gransæther, som med sluttiden 4:46.44 ble nummer 30 – og Øyvind Bystrøm, som klokket seg inn på 4:57:50 og ble nummer 41 av de totalt 97 som startet.

Powered by Labrador CMS