I dag åpner hotellet på The Well:

NYTT UTEOMRÅDE:
NYTT UTEOMRÅDE:

Fra dag-spa til
eksklusiv resort

Klar for kortreist ferie? Nå er det endelig mulig å overnatte på The Well.

Publisert

I dag åpner The Well dørene til sitt 104 rom store hotell. Målet er å bli en unik spa-destinasjon for så vel lokalbefolkningen som internasjonale turister.

DELIKAT: Det aller, aller beste med rommene er jo utsikten mot lokalmiljøet.
DELIKAT: Det aller, aller beste med rommene er jo utsikten mot lokalmiljøet.

The Well har levert spa-opplevelser i verdensklasse helt siden åpningen i 2015. Til nå har det derimot kun vært mulig å nyte fasilitetene dag for dag. Nå kan gjestene være så lenge de vil.

– Vi ønsker å gi gjestene tid til det som er viktig. Hjertet i vår resort er spa, en forkortelse for «salus per aqua» – helse gjennom vann. Og det er nettopp dét hele visjonen til The Well er. Det er ikke bare en ekstraordinær spa- og livsstils-resort i Norden. Med hjelp av natur, vann og varme vil vi skape opplevelser som forandrer folks liv, sier direktør André Julseth.

Nordens største

SJEFSDUO:
SJEFSDUO:

The Well er Nordens største og mest innholdsrike spa- og badstuehus. Resorten tilbyr hele 10 ulike bassenger, 15 forskjellige saunaer og dampbad, fossefall, japansk badehus, orientalsk hamam, rhassoul leirebad, restauranter, behandlingsrom og mye mer.

Kloke hoder har analysert seg frem til at stadig flere nordmenn trenger ordentlige avbrekk. I så måte kan et besøk på The Well være midt i blinken.

– Vi lever i en travel og hektisk tid der vi konstant utsettes for eksterne inntrykk. Det kan bli utmattende. Det er derfor helt naturlig at vi i vår tid har et økt behov for ro, avspenning og harmoni. Mange finner akkurat dette innen spa og badekulturen som er tuftet på romerske tradisjoner, sier The Well-styreleder og «COO; Hotels, Leisure & Spas» i eierselskapet Canica, Kristian Gundersen.

En «digital detox»

Han liker å beskrive et besøk på The Well som en «digital detox».

– En «digital detox» er akkurat hva mange av oss trenger. Vi jobber for mye, sover for lite, spiser for dårlig og stresser for mye. The Well skal være en kjærkommen avkobling fra hverdagen og hotellet forlenger den deilige virkelighetsflukten fra noen timer til et døgn, en helg eller flere dager. Vi skal være en hjelpende hånd for å finne tilbake til den beste versjonen av deg selv, sier Gundersen.

Lokal servicestjerne

LOKAL HELT:
LOKAL HELT:

Noen av de hjelpende hendene kommer også bokstavelig talt fra Oppegård. Nesten halvparten av de rundt 200 ansatte er hentet fra lokalmiljøet, blant annet «Guest Relations Manager» Lise Romarsdatter. Hun er stolt av å ha en så fantastisk arbeidsplass i «sin egen bakgård».

– Jeg er oppvokst på Tårnåsen og Kolbotn og trives veldig godt her. Da er det ekstra stas å jobbe her også, sier Romarsdatter, som har jobbet på The Well siden åpningen i 2015.

– Da jeg så de første stillingsannonsene kjente jeg at dette var et kall. Jeg skulle jobbe her, ler hun.

– Vi elsker nabolaget vårt

Som sagt, så gjort. I dag har hun ansvaret for å ivareta gjesteopplevelser og internkultur, to ting som henger nøye sammen. I hennes øyne kan lokalbefolkningen virkelig glede seg til å ta i bruk resorten.

– Lokalbefolkningen er allerede de beste ambassadørene vi har, men nå får de enda bedre muligheter til en ultralokal ferieopplevelse. Og vil de ikke overnatte her, så kan de ta en dag i spa-avdelingen, benytte den asiatiske restauranten Mori på toppen eller bibliotekbaren. Jeg håper vi få mange lokale hit, for vi elsker nabolaget vårt, gløder det fra Romarsdatter.

PÅ TOPPEN:
PÅ TOPPEN:
Powered by Labrador CMS