Endelig første skoledag!

Spente små og store på Greverud skole i formiddag. Se bilder og video!

Publisert

– Vi har ventet så fryktelig lenge på dere, og vi er så glade for at denne dagen endelig har kommet, sa rektor Birgitte Solberg over høyttalleranlegget i skolegården på Greverud skole.

Ved siden av henne sto lærerkollegaer som skulle ta imot årets førsteklassinger. Foran henne sto 82 elever - spente og klare for sin første skoledag - sammen med minst like stolte foreldre og foresatte.

Solen skinte og flagget vaiet på Greverud skole denne dagen ,og det virket som om sommerfugler flakset rundt i magene på alle på skolen denne dagen.

ENDELIG SKOLESTART: Spente barn, foreldre, foresatte, besteforeldre, venner, lærere og ikke minst administrasjon på Greverud skole på første skoledag..

Les også: Se opp for skolebarn!

Mange spennende oppgaver, utfordringer, gleder, frustrasjoner, sorger, optimisme og ikke minst tonnevis med kunnskap venter de små i årene som kommer.

Se video fra første skoledag på Greverud skole i videovinduet øverst i saken, og se bildekarusell herunder.

PS! Oppegård Avis har selvfølgelig fotografert alle årets førsteklassinger ved samtlige skoler i kommunen. De kommer i papirutgaven av Oppegård Avis førstkommende torsdag, og på nett for gratis nedlastning før helgen!

Powered by Labrador CMS