LEDER: Merete Bellingmo er leder for Nordre Follo Arbeiderparti og er kommunestyrerepresentant i Nordre Follo kommune.

Inviterer til 1. mai frokost

Merete Bellingmo inviterer deg til frokost 1. mai for å feire den symbolske verdien av arbeidernes dag. 

Publisert

Kjære alle sammen! 

1. mai er en dag som bærer med seg en sterk symbolsk betydning. Det er dagen hvor vi, som en del av den internasjonale arbeiderbevegelsen, hedrer kampen for rettferdighet, likeverd og solidaritet. Det er en dag hvor vi reflekterer over seirene vi har vunnet gjennom historien, samtidig som vi erkjenner de utfordringene vi fortsatt står overfor. 

Inviterer til frokost med Kari Nessa Nordtun 

Som leder av Nordre Follo Arbeiderparti, vil jeg gjerne invitere deg til å delta på vår 1. mai-frokost på Gamle Oppegård Rådhus kl. 08:45. Dette vil være en flott anledning til å samles som fellesskap og hedre den viktige arven etter arbeiderbevegelsen. Vi vil ha den ære å ha kunnskapsminister Kari Nessa Nordtun (Ap) som vår hovedtaler, og jeg er sikker på at hennes ord vil inspirere og motivere oss alle. 

KUNNSKAPSMINISTER: Kari Nessa Nordtun er kunnskapsminister i Norge og representerer Arbeiderpartiet. 1. mai legger hun frokosten til gamle Oppegård.

I tillegg til frokosten vil det være en tradisjonell 1. mai-markering på Folkets hus i Ski kl. 11:30, hvor vår finanspolitisk talsperson Tuva Moflag og mange andre vil tale. Dette blir en flott mulighet til å engasjere deg i viktige politiske spørsmål og høre inspirerende taler fra våre dyktige representanter.

Kampen fortsetter 

I løpet av denne regjeringsperioden har Arbeiderpartiet jobbet hardt for å sikre viktige rettigheter og forbedringer for arbeidere over hele landet. Vi har doblet fagforeningsfradraget, sikret pensjon fra første krone, begrenset innleie og vikarbruk, styrket retten til heltidsstillinger, og mye mer. Disse tiltakene er avgjørende for å skape et rettferdig samfunn med muligheter for alle.

Det er viktig å huske at hvem som styrer har stor betydning for retning og utvikling av samfunnet vårt. En Arbeiderparti-ledet regjering prioriterer arbeid, velferd og trygghet, noe som står i sterk kontrast til en borgerlig regjering.

Solidaritet med det palestinske folk 

På denne spesielle dagen ønsker jeg også å minne om betydningen av internasjonal solidaritet. Konflikter som den i Ukraina og lidelsen til det palestinske folket understreker hvor viktig det er å stå sammen og støtte hverandre på tvers av landegrenser. Derfor oppfordrer vi til å støtte Norsk Folkehjelps 1. mai-aksjon med temaet "Vi står sammen med folk i Palestina".

Et rettferdig og trygt arbeidsliv 

I år fyller LO 125 år. Da passer det fint at årets slagord 1. mai er "Arbeid Velferd Trygghet". Det reflekterer godt hva som har vært og er partiets prioritering. Vi gratulerer LO med jubileet og ser frem til å fortsette vårt samarbeid for en trygg og rettferdig fremtid for alle arbeidere.

Sammen kan vi forme et samfunn som bygger på prinsippene om rettferdighet, likeverd og solidaritet. 

Jeg håper du vil bli med oss i feiringen av 1. mai, enten det er på frokosten på Gamle Oppegård Rådhus eller markeringen på Folkets hus i Ski. 

Gratulerer med dagen! 

Med vennlig hilsen,
Merete Bellingmo
Leder Nordre Follo Arbeiderparti

Powered by Labrador CMS