HAR TRUA:Salgssjef Jørgen Andreas Wulff hos Kolbotn Auto hadde et knallår i fjor, og tror blant annet at nyheten C-HR, som du ser her, kommer til å gi et enda bedre Toyota-år i 2017.

Bånn gass i 2017

2016 var et knallår for Kolbotn Auto og Toyota i Oppegård, og nå tråkker Jørgen Andreas Wulff og hans kollegaer på gassen for 2017.

Publisert

– 2016 var utvilsomt et bra år, og langt hyggeligere enn 2015. I forhold til salget havnet vi på en fjerdeplass totalt i landet i forhold til måloppnåelse, og det er jeg veldig fornøyd med. Jeg tror kombinasjonen av gode biler og bra folk er hovedårsaken til at vi kom så bra ut, til tross for at vi ikke har helelektriske biler i produktrekken, sier salgssjef Jørgen Andreas Wulff hos Kolbotn Auto.

Spennende år

NYHET: Toyota C-HR er siste skrik på Toyota-modell-fronten.

Nå er det klart for et nytt år, med mange nye muligheter, og de har Kolbotn Auto tenkt å gripe i sine nyoppussede lokaler.

Flere nyheter kommer fra Toyota i år, og først ut er den nye C-HR, en bil som kanskje kommer til å utfordre manges tanker om Toyota, ifølge Wulff.

– Jeg tror dette kan bli modellen som kommer til å tilgjengeliggjøre Toyota i enda større grad for yngre kjøpere. Bilen er knalltøff å se på, og den har mange gode funksjoner i tillegg til den er veldig god å kjøre. Vi har solgt flere av den allerede, og interessen for bilen er svært god. Mange kommer for å titte og prøvekjøre, forteller Wulff.

Oppgradert

I tillegg kommer også en helt ny generasjon av Prius plug-in. Dette blir årets store nyhet, skal vi tro Wulff.

– Vi kan starte med prisen, som blir fra 335.000 og oppover. Du får så utrolig mange gode funksjonaliteter for den prisen. Ikke bare har Toyota lengst erfaring med hybridbiler som man flyter på, men det er også funksjonaliteter her som toppfart på opptil 135 kilometer i timen på helelektrisk, solcellepanel som lader kjørebatteriene, batterivarmer som øker rekkevidden på vinteren, en rekkevidde på 63 kilometer på helelektrisk og god kjørekomfort, for å nevne noe. Dette blir en bil jeg tror folk kommer til å elske, sier han.

Den nye plug-in-Priusen er ventet å komme på markedet mot slutten av første kvartal.

HAR PUSSET OPP: Før nyttår pusset også Kolbotn Auto opp lokalene sine.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Varebil-løft

I tillegg har Toyota også valgt å satse tungt på varebilsegmentet igjen, med blant annet både Pro Ace og HiLux.

– Jeg har tro på at markedsandelen innen varebilsegmentet kommer til å øke i år. Toyota var nummer en i dette segmentet i før, og dette er en posisjon jeg håper og tror vi kan ta tilbake med gode og funksjonable biler,
sier han, og legger til:

– Dette tror jeg blir et bra år, og jeg har ståltro på nyhetene våre i år. Interessen så langt er i hvert fall lovende, og jeg er stolt av hva vi oppnådde
i fjor, avslutter Wulff.

Powered by Labrador CMS