VELKOMMEN: Er du abonnent eller annonsør, er du velkommen til vår 17. mai-fest i Kolben.

17. mai-fest for Oavis-abonnenter

Abonnenter og annonsører: Velkommen til enkel brunsj på Oavis’ 17. mai-veranda i Kolben!

Publisert Sist oppdatert

Vi har sagt det før, og sier det igjen: Det skal lønne seg å være Oavis-abonnent. Ikke bare får du tilgang til alle saker vi publiserer i løpet av året, men nå begynner også ekstra-godbitene å materialisere seg for våre «lokale helter».

For når 17. mai-togene siger inn på Jan Baalsruds plass, åpner Oppegård Avis dørene til brunsj i Kolben. Her blir det servert pølser og kake, is, brus og annen god drikke for våre abonnenter og annonsører.

EN PUST I BAKKEN: Når barnetoget er over er det godt med en pust i bakken og en pølse i magen, før resten av dagen venter. Det kan komme mye folk her også, og dørene er åpne så lenge det er plass.

Se ut over folkehavet

Tradisjonen tro disponerer Oppegård Avis storstua i 3. etasje, hvor vi også har tilgang til verandaen ut mot Jan Baalsruds plass. Der kan du nyte synet av nasjonaldagen med alt som hører til: Glade barn, korpsmusikk, drill, taler og sang.

Vi får også følge ordføreren og andre talere tett, når de holder taler fra samme veranda.

Våre erfarne pølse-kokker varmer pølsevannet fra klokken 10 og holder brunsj så lenge det er liv på Jan Baalsruds plass.

Uhøytidelig tegnekonkurranse

Hvis du som er abonnent eller annonsør har barn, så er selvsagt de også hjertelig velkommen til oss. Det er gratis is så langt lageret rekker og vi setter frem tegnesaker og inviterer alle som vil til en svært uformell tegnekonkurranse.

Velkommen til en koselig 17. mai-feiring, kjære abonnenter og annonsører!

FOR ABONNENTER: Hvis du er eller blir abonnent, kan du også vinke til folket på 17. mai.
Powered by Labrador CMS