ØSTLI SKOLE

FEIRET SKOLEN: På bildet ser du rektor Anita Holm Frantzen sammen med elevene og personalet.

Feiret 30-årsjubileet med brask og bram

Østli skole feiret 30-årsjubileet med stor fest i skolegården.

Publisert Sist oppdatert

380 elever og 40 ansatte ved Østli skole møtte opp i skolegården onsdag morgen for å feire skolens 30-årsjubileum. Det ble markert med et bredt og spennende program.

– Det er alltid god stemning her på skolen, og det er ekstra gøy å markere jubileet til skolen på en spesiell måte. Dette fortjener personalet og elevene, sa rektor Anita Holm Frantzen (42).

42-åringen har jobbet på Østli skole i flere omganger. Hun begynte i 2008 som lærer ved skolen og etter hvert fortsatte hun som undervisningsinspektør. Etter en periode som rektor på Greverud skole, kom hun tilbake til Østli skole i fjor.

– Jeg er veldig glad i denne skolen. Det er grunnen til at jeg har kommet tilbake. Det er et trivelig miljø her, høy kompetanse hos personalet og flotte unger, sa rektoren.

SANG OG DANSET: Både elevene og personalet sang og danset under festen.

Konsert og Supernytt

Jubilanten ble feiret med en flott konsert i skolegården. Både elevene og lærerne sang, og det var BlimE-dansen på alle.

Det var også ansiktsmaling samt leker og konkurranser, som potetløp og tautrekking. Det var også popkorn, saft og iskrem til alle barna.

Den største overraskelsen kom et par timer senere da bussen fra NRK Super kom på besøk med Supernytt-teamet.

SUPERNYTT PÅ BESØK: Det var mye jubel, sang og dans da NRK-teamet kom på besøk.
STAS MED NRK SUPER PÅ BESØK: Sjekk den kule bussen til NRK Super.

– Vi har hatt en helt fantastisk dag her på Østli, fra start til slutt. Elevene var helt elektriske da Superbussen var på besøk, og flere kunne fortelle at dette har vært deres aller beste dag noensinne, sier Siri Hoel Soleim, spesialpedagogen ved skolen.

– Veldig rørende

Alle inviterte kom med mye ros til elevene og personalet ved skolen.

– Jeg er så stolt og glad når jeg ser den flotte jobben lærerne har gjort. Det var en helt fantastisk feiring og en flott konsert. Det var også veldig rørende å se alle lærerne som sang den nye Østli-sangen, sa områdelederen for skolene i Nordre Follo kommune, Katti Anker Teisberg.

LÆRERNES GRATULASJON: Lærerne fremførte den nye Østli-sangen.

Imponerte med rap

De unge rapperne fra fjerdetrinn imponerte stort med «Busy morning rap». Teksten til låten er hentet fra den engelske skoleboken, mens musikken er komponert av Vegar Løtveit (33), som jobber på skolen.

33-åringen har bakgrunn som hobbymusiker ved siden av jobben som kontaktlærer på 4. trinn ved Østli skole.

BUSY MORNING RAP: De unge rapperne fra fjerde trinn imponerte stort med «Busy morning rap».

Det virket som om rap var noe fjerdeklassingene storkoste seg med. Oppegård Avis har også fått vite om to rapgrupper, som nylig har blitt startet blant guttene på trinnet. «Gangster Baby» ble startet på en skogstur etter et initiativ fra Ayaan (8), mens «Baris Boysa» ble stiftet på en hyttetur, og siden den gang har de unge rapperne fått blod på tann.

– Vi øver over alt, og vi har store planer, sier de.

Det er ikke bare musikk de er opptatt av. Flere er veldig glad i sløyd, kunst og håndverk, gym og svømming.

TO ØSTLI-BAND: Bli kjent med «Gangster Baby» og «Baris Boysa».
OPTATT AV RAP: Haakon Ekeberg (9) fra «Baris Boysa».

– Det er gym og svømming jeg liker best. Det er kanskje fordi vi har så kule lærere. Jeg stortrives på skolen. I friminuttene liker jeg å spille fotball. Det beste med Østli skole er at alle er så snille og hilser på hverandre, sier Haakon Ekeberg (9) fra «Baris Boysa» .

Powered by Labrador CMS