FEM PÅ GATA: Er disse fem flinke til å handle sine julegaver lokalt? Tja. Ganske i alle fall.
FEM PÅ GATA: Er disse fem flinke til å handle sine julegaver lokalt? Tja. Ganske i alle fall.

– Handler du julegavene lokalt?

Oppegård-folket virker ganske flinke til å støtte lokale butikker når de handler julegaver.

Publisert

Ja, det ryker gjerne unna litt kroner nå i desember, og for mange er julegaver den største posten. Vi har stilt følgende spørsmål:

Handler du julegavene dine lokalt?

Sissel Botvar (60), Oppegård: 

– Ja, jeg handler litt lokalt, jeg synes det er viktig å støtte lokalt næringsliv. Vi finner for det meste det vi trenger i lokale butikker. Nå som vi har fått Clas Ohlson på Kolbotn Torg blir kanskje senteret enda mer attraktivt. Det gjør det enklere for folk å handle lokalt, framfor å handle på nett, eller å dra til Ski eller Oslo.

André Ødegårdstuen (39), Oppegård: 

– Jeg handler stort sett alt jeg trenger av klær, mat og andre nødvendigheter lokalt. Julegaver handler jeg likevel som regel på nett. Da får jeg tak i akkurat det jeg skal ha tak i uten å måtte gå ut.

Jonas Nygaard Stenseth (14), Greverud: 

– Nei ikke så mye. Jeg drar ofte til Ski fordi de har et veldig stort utvalg, og det er enkelt å komme seg dit med tog. Jeg synes ikke vi har nok butikker for ungdom her i lokalmiljøet. Jeg skulle gjerne hatt litt andre klesbutikker i nærheten og noen billige spisesteder for oss unge som ikke har så god råd.

Annett Bjerke (40), Myrvoll: 

– Ikke så mye som jeg burde kanskje. Jeg handler stort sett på nett, det praktisk og går raskt. Jeg prøver likevel å bli flinkere til å handle lokalt. Vi har et godt utvalg på de lokale sentrene og finner stort sett det vi tenger i nærheten.

Hege Herland (61), Greverud: 

– Ikke så mye egentlig. Jeg tar i bruk Kolben og biblioteket vårt en del, men jeg handler ganske lite på Kolbotn Torg. Jeg synes jo det er viktig å handle lokalt, men det viktigste er kanskje at vi handler litt mindre.

Powered by Labrador CMS