BARN OG ELDRE: Folk på Kolbotn Torg syns det er viktig at kommunen gjør det de kan for at barn og unge skal ha det bra, men også eldre.
BARN OG ELDRE: Folk på Kolbotn Torg syns det er viktig at kommunen gjør det de kan for at barn og unge skal ha det bra, men også eldre.

Hva bør det nye kommunestyret ta opp?

– Hvis jeg skal nevne noe hadde jeg ønsket en billigere matbutikk på Kolbotn Torg, svarte en av de fem vi møtte på Kolbotn Torg.

Publisert

I går ble det nye kommunestyret konstituert. Vi har spurt helt vanlige folk, hvilke saker som er viktig for dem, og hvilke saker de synes kommunestyret bør ta opp. Vi kan avsløre at unge og eldre går igjen. 

Didzis Klavins (52), Kolbotn

– Jeg synes det er viktig at det nye kommunestyret tar vare på de tingene som det gamle styret gjorde. Som områder og bygg. Ikke minst synes jeg at barn og ungdom er en veldig viktig sak, som må tas på alvor.

Kirsten Kanck (82), Kolbotn

– Jeg er veldig opptatt av pansjonistsaker, og eldreomsorg. Jeg synes det er viktig at kommunen sørger for at det er nok sykehjemsplasser. Jeg synes også ungdomsmiljø er en viktig sak, og at alle barn og unge skal ha mulighet til å delta på fritidsaktiviteter.

Linda Jensen (41), Kolbotn

– Jeg synes skole er viktig. At dyktige elever får utfordringer og mulighet til å utvikle seg, og elever som strever, får ekstrahjelp. Det er veldig viktig at kommunen fokuserer på at barn og unge ikke skal falle utenfor, fordi de ikke får god nok oppfølging.

Roger Austad (63), Trollåsen

– Jeg er egentlig veldig fornøyd med sånn det har vært de siste årene. Jeg er glad i kommunen og det er fint å bo her. Hvis jeg skal nevne noe hadde jeg ønsket en billigere matbutikk på Kolbotn Torg.

Nicolai Langholm (46), Ingieråsen

– Skole er viktig for meg. Særlig ungdomsskole og videregående, siden jeg har barn som nettopp har begynt der. Trygghet og trivsel er veldig viktig, og noe kommunen burde legge stor vekt på.

Powered by Labrador CMS