5 PÅ GATA: Disse fem fikk spørsmål om påskeplanene.

5 på gata: Hva skal du i påsken?

Båtpuss, hestestell, familiehygge og biff. Vi har spurt fem på gata hva de skal gjøre i påsken.

Publisert Sist oppdatert

Vi mistenker at påskeutfarten allerede har startet for alvor, men vi rakk i hvert fall å få fatt i fem hyggelige forbipasserende, før påskeplanene ble realisert. Spørsmålet vi stilte var «Hva skal du i påsken?».

Ann-Christin Nordby (60), Kolbotn:

– Jeg skal stort sett være hjemme i påsken. Jeg skal gå mye på tur, særlig når været er som det er nå. Jeg tenker også å ta meg en tur eller to til Oslo, der er det også veldig fint når sola titter frem.

Freddy Engstrøm (66), Trollåsen:

– Jeg skal være hjemme i påsken, vi skal flytte snart, så vi forbereder oss til det. På påskeaften skal vi nok spise biff, også blir det nok noe påskeeggjakt med barnebarna.

Katrine Juva (28), Tårnåsen:

– Jeg skal til svigerforeldrene mine i Stavanger og møte familie. Det blir nok veldig koselig, og vi skal spise mye god mat.

Vidar Brochs (55), Toppåsen:

– Jeg skal til Norefjell på søsteren min sin hytte og gå på ski og kjøre slalåm. Det blir deilig å komme seg opp på fjellet. Vi skal nok få pyntet litt til påske hjemme, og hvis det blir varmt nok så begynner jeg kanskje å pusse på båten.

Tor Shultz (67), Oppegård:

– Jeg skal til Lygna for å besøke familie i påsken. Der har vi faktisk en hest, så vi skal nok være litt i stallen der. På påskeaften blir det som vanlig lam til middag.

Vi ønsker både intervjuobjekter og lesere en riktig god påske!

Powered by Labrador CMS