5 I SNØVÆRET: Disse fem stoppet opp og svarte på spørsmål i snøværet.
5 I SNØVÆRET: Disse fem stoppet opp og svarte på spørsmål i snøværet.

– Dette er helt genialt

Det snør, det snør.... De lærde i Oppegård strides om det er bra eller dårlig.

Publisert Sist oppdatert

Som de fleste nå kanskje har fått med seg, så snør det i Oppegård. 

Og Oppegård Avis ville ikke vært en lokalavis dersom vi ikke pellet oss ut på gata og spurte folk hva de synes om det. Vi er en lokalavis med stor L, så derfor stod vi klar utenfor Sofiemyr Næringspark i morgentimene mandag morgen.

Spørsmålet var av den enkle sorten: Hva synes du om at de snør?

Jan Wikerholmen (60), Sofiemyr:

– Dette er helt genialt. Dessverre kommer det ikke til å bli liggende for løvet har ikke falt fra trærne ennå. Men naturen forbereder seg nå og jeg gleder meg. Det er flott med fire årstider og jeg håper det blir en like fin vinter som i fjor.

Jardar Steenersen Bildøy (49), Langhus:

– Håpløst! Altså jeg hater ikke snø i seg selv, men det er håpløst at folk ikke måker. Det er greit nok at det snør, men det må måkes, saltes og brøytes, slik at vi kan holde oss på beina. 

Hedvig Brandt Depuis (50), Tomter:

– Det er fint med snø i seg selv, men jeg hater å kjøre på det. Jeg jobber her på Sofiemyr, så i dag har mannen min kjørt meg til jobb, da slipper jeg å sitte med hjertet i halsen. Vi hadde jo sett værmeldingen, så det kom ikke som en overraskelse.

Hossein Khaledi (42), Langhus:

– Det er gøy med snø synes jeg. Også litt farlig, for jeg er ikke vant til det. Jeg har lært meg at hvis man er forsiktig, så går det ofte bra. Jeg har bodd i Norge i åtte år, så jeg har ikke så mye erfaring med ski, men i vinter skal jeg på hyttetur og prøve slalåm for andre gang. det blir bra.

Torun Hjeltholm (67), Trollåsen:

– Det er helt herlig at det kommer snø. Nå blir det skiføre og vinter, ja den kalde fine tida, rett og slett. Det handler om å bruke vinteren, synes jeg, for det gir så mange fine muligheter.

Powered by Labrador CMS