5 PÅ GATA: Disse fem har store og små planer i vinterferien.

En av disse skal oppleve nordlyset i vinterferien

5 PÅ GATA: Vi spurte folk på Kolbotn Torg hva de skal i vinterferien.

Publisert

Vinterferien er over oss, til glede og frustrasjon for store og små. Mens noen har store planer som kan lage minner for livet, har andre litt mer nedskalerte planer.

Her er ukens 5 på gata:

Janne Aaslie (55), Tårnåsen:

– Jeg skal jobbe i ferien, men jeg håper på å få en tur til hytta på Hallingdal nå snart. Dit drar vi ofte om vinteren og går på ski og koser oss.

Helene Skar (26), Kolbotn:

– Jeg skal stort sett være hjemme og jobbe, men jeg og kjæresten min har planlagt en tur til Tryvann for å stå på slalåm. Kanskje jeg også tar meg en langrennstur hvis det blir gode nok forhold til det.

Randi Aga (81), Kolbotn:

– Jeg skal være her på Kolbotn. Jeg skal gå litt turer ute i finværet, mot Østmarka, ved Svartskog eller rundt Kolbotnvannet.

Lars Evan Pettersson (75), Kolbotn:

– Jeg skal til Nord Norge med kona for å se på Nordlyset. Vi skal besøke noen venner der og være mye ute. Det blir en spennende og deilig tur.

Jan Rummelhoff (85), Toppåsen:

– Jeg skulle egentlig reise til Canada, fordi min kone er derfra, men det ble flyttet til sommerferien i stedet. Da jeg var yngre gikk jeg mye på ski om vinteren, bla. i lysløypa på Oppegård. Nå går det stort sett i spaserturer, trening på Sats og innendørs golf.

Powered by Labrador CMS