DE UTVALGTE: Disse fem svarte vår utsendte på spørsmål om vær og forhold.
DE UTVALGTE: Disse fem svarte vår utsendte på spørsmål om vær og forhold.

Folk om vær: – Jeg synes det bare har vært tull alt sammen

Vi trosset vær og vind på ukas beste vær-dag. Vi har spurte dine og mine naboer hva vi egentlig synes om dette været som ingen kan gjøre noe med. 

Publisert

Torsdag tittet solen frem, et sjeldent syn om dagen. Ikke rart Elsa fra Sofiemyr fikse frem solbrillene. Vi har vært på Sofiemyr og stilt folk spørsmålet:

«Hva tenker du om vær- og føreforholdene i Oppegård de siste dagene?»

Elsa Håberget, (88) Sofiemyr:

Jeg synes det bare har vært tull alt sammen. Jeg har ikke kjørt ut med bilen før i dag. Jeg har stort sett måttet holde meg hjemme de dagene hvor det har vært så glatt. Jeg har måttet avbestille timer til ting siden jeg ikke har klart å komme meg dit. Nå ser det endelig ut som at vi er kvitt det verste været, så jeg håper på bedre vær fremover.

Morten Roald (76), Greverud:

I skiløypa har det vært veldig fint føre. Det var vel et par dager hvor det ble litt dårlig, men nå er det fint igjen. Endelig har vi fått litt sol også, det er deilig. Når det kommer til kjøreforholdene har det vært litt verre. Da jeg kjørte på Skiveien her om dagen sto det fire busser fast i veien. Det virker som at bussene ikke aner hva kjetting er. Det synes jeg kanskje bør brukes når værforholdene er som de har vært nå. Ellers er jeg fornøyd med det kalde vinterværet. Selv om det har vært kaldt og mye snø, så har det jo vært strålende vær på mange måter og.

Kristoffer Andreas Neset, 40 Kolbotn: 

Været og føret har vært litt utfordrende. Bussen har vært innstilt to dager, og taxi var det heller ikke mulig å få tak i, derfor ble jeg nødt til å gå til jobb begge dagene. Heldigvis bor jeg ikke så altfor langt unna, men for de som jobber lenger unna har det nok vært litt verre. Jeg skulle nok ønske det var strødd litt bedre, for når det regner og isen fryser blir det veldig glatt ute, og det kan være litt skummelt.

Øyfryd Sofienlund (55), Nordstrand:

Man må kjøre forsiktig og ta været som det kommer. Det har vært glatt på veiene og mye forsinket kollektivtransport. Jeg lot bilen stå de dagene det var verst, men da var bussene veldig forsinket. Det har likevel gått fint, jeg tror jo de som fikser veiene gjør så godt de kan. Nå er det bare å håpe på sol og litt finere vær fremover.

Marius Buzdug, (42), Oppegård:

– Jeg har bodd i Norge en stund nå og begynner å venne meg til været her. Jeg har ikke sklidd på isen enda, så sånn sett har det gått greit. Men, det har vært vanskelig å kjøre på veiene de siste dagene, og jeg synes det er rart at man ikke har lagt inn bedre ressurser for å opprettholde kollektivtransporten.

Powered by Labrador CMS