Kreta, fjelltur, Italia og båtliv

Vi har spurt folk på gata i Oppegård hvilke ferieplaner de har.

Med en kronekurs som svir og stadig økende renter, skulle man kanskje tro at folk ville mure seg inne hjemme i sommer, men fullt så ille er det ikke. Vi har spurt 5 på gata hvilke planer de har i sommer.

Kaja Netskard (20), Ski:

– Jeg skal på jentetur til Kreta med venninnene mine. Det blir nok veldig gøy, vi skal feste og slappe av på stranda. Jeg skal nok også være en del på hytta på Hvaler og kjøre båt og bade.

Marit Husrem (72), Kolbotn:

– Jeg tar sommeren som den kommer. Jeg håper på å få dratt en tur på fjellet. Jeg foretrekker norgesferie framfor å reise utenlands. Det er varmt nok her om sommeren og det er utrolig deilig å gå tur i fjellet. Ellers vil jeg nok gå en del tur i marka her i Follo.

Haakon Krag (65), Kolbotn:

– Jeg skal slappe av og være med familien. Jeg kunne tenke meg å dra ut med båt, jeg er veldig glad i havet og båtlivet. Ellers skal jeg slappe av på stranda og kose meg med masse god grillmat.

Selma Masic (26), Myrvoll:

– Jeg og søsteren min planlegger tur til Italia. Jeg håper vi kan dra til Positano, for der er det så fint. Det blir veldig deilig med en ferie. Jeg skal nyte det deilige været, som vi har fått en smakebit på nå de siste dagene. Får håpe det holder seg. Også skal jeg være mest mulig ute og kanskje ta meg en øl i parken med venner.

Kjell Herlufsen (82), Kolbotn:

– Jeg har ferie hele året jeg, derfor trenger jeg ikke å planlegge noe sommerferie. Om sommeren sykler jeg en del, både rundt Ski og Holstad osv, og inn til Ekeberg og Skullerud. Jeg kunne også tenke meg å ta Bergensbanen til Sognefjorden og områdene rundt der. Ellers vil jeg bare ta det rolig og observere naturen og menneskene rundt meg.

Powered by Labrador CMS