FEM FESTLIGE FJES: Denne smilende buketten ble utfordret med spørsmålet «Hvordan holder du ut i varmen».

– Vi fryser stort sett resten av året, så det er bare å nyte

Har det noen gang vært en dårligere timing på en «5 på gata» enn denne? 

Publisert Sist oppdatert

«Oppegård koker, men det er absolutt ingen tegn til syting og klaging hos de fem vi traff på en varm sommerdag.»

Ja, det var faktisk introen som ble skrevet til denne saken mandag morgen. Mye vann har - så og si bokstavelig talt - rent under brua siden dette spørsmålet ble stilt. Og selv om himmelens sluser (endelig) åpnet seg mandag ettermiddag, så peiser vi på og gir dere en halv-utdatert 5 på gata. 

PS: Det er redaktøren, og ikke journalisten, som har somlet med publiseringen av denne saken, så hvis det ender med lønnstrekk, så vet dere hvem det vil svi for...

Ukens spørsmål var: Hvordan holder du ut i varmen?

Else Nygaard (57), Sofiemyr: 

– Jeg klarer meg helt fint i varmen. Jeg synes det er deilig. Vi fryser stort sett resten av året, så det er bare å nyte varmen når den først er her. Blir det alt for varmt, tar jeg meg gjerne et bad på Hvervenbukta.

Knut Magne Ellingsen (79), Tårnåsen: 

– Jeg synes egentlig varmen er bra, men jeg har en vifte i stua som jeg setter på når det blir alt for varmt. Jeg sitter som regel i skyggen, for i sola blir det litt for varmt, og drikker mye vann.

Andreas Niss (47), Solbråtan: 

– Jeg bader og kjøler meg ned, har på lite klær og holder meg innendørs hvis jeg må. Jeg synes varmen er veldig deilig, det er jo dette vi reiser bort til om sommeren, så vi må nyte det.

Gunnar Fagerli (77), Kolbotn: 

– Jeg går meg en tur eller spiller tennis. Jeg plages ikke av varmen i det hele tatt, så når det først er så fint vær så prøver jeg å være mest mulig ute. Jeg foretrekker likevel helst å oppholde meg i skyggen.

Patrick Bjerkem (26), Sofiemyr: 

– Jeg tar på meg lette klær og drikker mye vann. Jeg synes det er deilig med varmt vær, man burde aldri klage på varmen om sommeren i Norge, når det er så kaldt her ellers om året.

Powered by Labrador CMS