Knallhard trening for fotballgutta

Kolbotn-herrenes nye sponsor krever hverken VIP-servering før kamp eller losjeplass på stadion. I stedet forlanger de iherdig innsats i gymsalen!

Publisert

Blod, svette og tårer!

Å skaffe sponsorer til idretten er ingen spøk. Men det å være sponset er heller ingen dans på roser. I hvert fall ikke om sponsoren heter Atlet Fysio.

- Dette er knallhardt, men det har vi godt av, sier sportslig leder og spiller på Kolbotns a-lag, Sindre Tverå Brevik.

Bla i bilder fra treningen i «karusellen» øverst i artikkelen!

Skadeforebyggende

Hver fredag er a- og juniorlaget hos Atlet Fysio for å bli kjappere, sterkere og mer robuste. Det siste er viktig, ifølge Brevik.

PÅ GØLVET: Jonas Dahl Michelsen (liggende) trener kjernemuskulaturen under oppsyn av fysisk trener Jørgen Aasen (lengst unna) på Atlet.
PÅ GØLVET: Jonas Dahl Michelsen (liggende) trener kjernemuskulaturen under oppsyn av fysisk trener Jørgen Aasen (lengst unna) på Atlet.

- I fjor slet vi mye med belastningsskader. Denne sesongen er målet opprykk, og da er skadeforebyggende trening et avgjørende element.

Atlet-trener Jørgen Aasen skal i tillegg til å lede fellestreningene også sette opp et individuelt styrkeprogram for hver og en av fotballgutta.

Kjenner damene

En annen viktig del av avtalen mellom Kolbotn fotball herrer og Atlet, er behandling hos fysioterapeut.

- Vi gleder oss til å være med Kolbotn i det som forhåpentlig blir en opprykksesong, sier Espen C. Hanssen, fysioterapeut og daglig leder i Atlet. Atlet, som begynte som et idrettsmedisinsk senter, men som har est ut på treningssiden, har i mange år vært en del av laget til Kolbotn-damene. Nå er de også på ryggen til herrene, både på drakta og i overført betydning.

Powered by Labrador CMS