RUTINERT DEBUTANT: Frode Kippe har spilt i både Liverpool og Lillestrøm. Nå er han klar for comeback for sitt barndoms lag, Kolbotn IL.

Klart for Kippe-comeback

For 24 år siden tok LSK sjansen og kjøpte 19 år gamle Frode Kippe fra Kolbotn. Det ble starten på en eventyrlig karriere. Tirsdag re-debuterer den evigunge stopperkjempen i moderklubben.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag 17. august er Kolbotn-herrene endelig i gang med seriekamper igjen. Det er nesten to år siden gutta sist spilte seriekamp (den gang mot Asker 2).

Siden den gang har Kolbotn fått minst én kraftig forsterkning, og det er Frode Kippe. Den eventyrlige karrieren har altså fortsatt ikke fått sitt punktum.

43-åringen kan skilte med en rutine svært få andre kan matche. Med 441 kamper i Eliteserien er det kun Daniel Berg Hestad og Morten Berre som har flere. Midtstopperen har vært proff i Liverpool, har åtte A-landskamper, og han har vunnet Kniksenprisen (2007) som årets forsvarsspiller. Blant ganske mye annet.

Frode Kippe er rett og slett en attraksjon for Kolbotn-herrenes 4. divisjonslag.

– Tirsdag er han på banen, bekrefter sportslig leder og trener Sindre Tverå Brevik.

To seire

Det er Oppsal 2 som står på motsatt halvdel når lagene møtes på Sofiemyr stadion tirsdag kveld. Gutta kan knapt nok vente med å komme i gang med tellende kamper, og har gjennom vinteren og sommeren forberedt seg godt.

De har spilt to treningskamper mot divisjonskollegaene Holmen og Østsiden hvor begge har endt med seier.

Bra fysisk

Trenerteamet Ruben Tollefsen (hovedtrener), Jonas Strømberg (spillende trener) og Sindre Tverå Brevik (spillende trener) sier følgende om oppkjøringen og kampen mot Oppsal:

– Gutta kom fra en ferieperiode rett til Østsiden-kampen, men de har har holdt seg bra i gang fysisk. Det var en rotete kamp, men vi viser at vi klarer å prestere godt på en ellers ok dag. Vi har fått noen gode balløkter, og vi ser frem til siste test før kampen mot Oppsal.

Den siste testen er en treningskamp mot Veitvet torsdag 12. august, på stadion kl. 19:30.

Klare mål

Hovedtrener Ruben Tollefsen (til høyre) og sportslig leder Sindre Brevik har mål om å klare NM-kvalik denne sesongen. Da må de bli nr. 4 i serien (kanskje 5. plass holder).

Resultatmålet for sesongen er å klare NM-kvalik (som man får igjennom topp fire/fem). Vi bygger opp et nytt lag og med en spillestil som skal settes. Det tar alltid litt tid, men vi håper at vi skal bite godt fra oss denne sesongen uansett.

Gutta håper at mange tar turen til Sofiemyr stadion tirsdag kl. 20:15.

– Kiosken er åpen! opplyser Brevik

Powered by Labrador CMS