KLARE FOR DYST: Kolbotns A-lagsherrer, her forografert i forbindelse med fjorårets sesong, er klare for å kjempe mot Frigg.

Nå starter sesongen for Kolbotn-herrene

A-laget starter årets sesong med NM-kvalik mot Frigg på Østre Greverud.

Publisert

Det er kanskje ikke mye der ute som vitner om at det er tid for start på den lokale fotballsesongen, men så er tilfelle, og onsdag den 21. mars klokken 20.15 braker det løs på Østre Greverud Kunstgress.

Da spiller Kolbotns A-lagsherrer NM-kvalik mot Frigg. Dette blir garantert en tøff kamp hvor gutta må gi alt for å vinne.

Topplag

Frigg er i toppen av tredjedivisjon og er et bra lag. Kolbotn hadde nylig imidlertid en flott generalprøve mot Ås i helgen som gikk, da de stakk av med seieren 1-0. Dette kan tyde på at vi har et A-lag i fin form før morgendagens kamp. 

Les også: Første hjemmekamp er utsatt

Dette blir også Bjørnar Hansens virkelig store generalprøve som ny hovedtrener for laget. 

Møt opp

Det er svært viktig med et godt publikum som kan støtte gutta i denne kampen, og det understrekes av lagapparatet til A-laget.

– Vi håper på å se så mange som mulig, og tror at det kan bidra til å gi det som må til i en slik kamp, sier sportslig leder for Kolbotn Fotball Herrer, Sindre Tverå Brevik.

Dermed er det bare å møte opp til kampstart klokken 20.15 på Østre Greverud. Været blir ikke så halvgæærnt heller. Ifølge yr.no er det meldt minus fire til fem grader og lettskyet vær, så kle godt på deg og kom på kamp!

Heia, Kolbotn!

Powered by Labrador CMS